Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Tyskland

 • Centraleuropa, øl og sprød gris

  (Bedømt af 8 personer)
  Juli 2017: 4 uger på 4 hjul rundt i Centraleuropa. Tyskland, Østrig, Tjekkiet, Slovakiet, Ungarn.
  Hjemmefra har vi planlagt alt, booket hoteller & airbnb, bestilt kørselstilladelser til motorveje & byer og skrevet udførlige lister over, hvad vi vil opleve (og spise!) i hver by.
  Se hele rejsetippet
 • Billigt rundt i Berlin

  17.07.17: Pernille G. Pedersen
  Vi blev anbefalet at købe et kleinegruppenkarte til metro og bus. Det var en god ide
  Kortet gælder en dag for op til 5 Pers ( det kan betale sig fra 3 Pers) og koster for ubegrænset kørsel i Zone AB 17,30 euro.
  Se hele rejsetippet
 • Sommer i Berlin

  (Bedømt af 7 personer)
  I bydelen Prenzlauer Berg byder den økologiske café på brunch, hvor prisen er hvad du har råd til at betale for at spise dig mæt.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Tyskland

Borgruin ved Ehrenfels nær Rhinen
Rejsetips indsendt af:
Hans-Erik Schneekloth
Taastrup
31. aug. 2008

Ro i sjælen og en fryd for øjet

Fortid og nutid i skøn forening - sådan kan man vel bedst betegne den strækning af Rhinen, der går fra Koblenz til Mainz. De romantiske byer, som afspejler Europas historie gennem hundredevis af år, ligger som perler på en snor.

"Det Tyske-hjørne"

Om man vælger en forlænget weekend på et romantisk hotel med vinsmagning og det spændende køkken i Rheinland-Pfalz - eller om det er en familieferie, er oplevelserne lige store. Tiden står stille mens man på nærmeste hold oplever Europas historie og en af de vigtigste og mest benyttede handelsveje gennem tiderne.
 
Der er borge, fæstninger og tårne, hvor små og barnlige sjæle kan opleve datidens krige - og hvor man frit kan vælge mellem at se det hele fra de smukke små veje, der smukt følger Rhinens bredder, eller fra en de berømte flodbåde, der sejler fra Schweiz til Holland.

Det smukkeste stykke er nok strækningen fra Køln til Mainz, hvor vinmarkerne går i et med floden - omkranset af en betagende smuk natur fyldt med datidens borge og nutidens bekvemmeligheder.
Med udgangspunkt fra den smukke gamle romerby Koblenz, kan man dagligt vælge mellem det internationale by-miljø med spændende forretninger, eller bifloderne der kæmper sig vej gennem de næsten 1000 meter høje bjerge omkranset af uendelige skovområder. En formiddag i bilen - en aften i båden eller en hel dag på cykel. Der er nye oplevelser og overraskelser alle ugens dage.

Det tyske hjørne i Koblenz hvor Rhinen og Mosel mødes, og hvor den travle trafik på floden kydses efter et nøje mønster, er en oplevelse for alle i familien. En stille stund i Boppard eller en kulinarisk oplevelse på en de mange gode restauranter langs Rhinen, kan klares på en dag, og man kan skifte fra bred til bred ved at benytte de små og billige færger, der dagligt transporterer såvel mennesker som biler fra det ene sted til det andet.

Der er svævebane, bus- tog- og sejlture samt oplevelsesparker for store og små, og tæt ved denne betagende smukke natur, ligger Wiesbaden og Køln, som med deres egen historie er et indkøbsmekka for alle.

Et af de smukkeste områder i Tyskland ligger kun en lille dagsrejse fra Danmark. Den tyske hjælsomhed og forståelse gør Rhinen til det perfekte rejsemål for alle - uanset om man vil flette fingre i Boppard, danse i Rüdesheim eller filosofere i Asmanhausen
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Tyskland

Hoteller & ferieboliger i Tyskland
Rejser til Tyskland
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/oestrig/tyrol/hopfgarten/mercure-salzburg-kapuzinerberg-ex-dorint.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.