Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 25.000 kr.

Andre rejsemål i Tyskland

Rejser til Schleswig-Holstein

Vadehavet, marsklam, store søer og bølgende rapsmarker. Schleswig-Holstein er et naturskønt område med masser af historie. Udfyld din rejseperiode i søgeboksen og klik "Søg rejse". Så vælger du blandt vores hoteller og ferieboliger i Schleswig-Holstein.

Schleswig-Holstein fra kyst til kyst


Nyd nogle dage med familien. Pak bilen og nyd fx 4 dage/3 nætter i et af de populære badelande syd for den danske grænse. Her kan I boltre jer i subtropiske varme - børnene vil elske det.
Schleswig-Holstein - fra vadehav til marskland

Schleswig-Holstein - fra vadehav til marskland

I Schleswig-Holstein er landskabet enestående og kontrastfyldt. På den ene side er der Vadehavet og det flade marskland, hvor himlen fylder det hele. Vindmøllerne snurrer om kap på de åbne, flade vidder.

På den anden side ved Østersøen er landskabet bakket, og kysten er gennemskåret af fjorde og bugter. Bølgende gule rapsmarker bliver afløst af store frodige skove og smukke søer. Besøg nogle af de hyggelige byer med masser af butikker, cafeer og restauranter som fx Malente, Lübeck, Husum eller Kiel, når du rejser til Schleswig-Holstein.

Lej en af FDM travels udvalgte hoteller eller ferieboliger i Schleswig-Holstein og oplev det bedste af Schleswig-Holstein på din næste kør-selv-ferie.
Hotel Historischer Krug, Oeversee/Flensburg
Charmerende gammel dansk kro med højt gastronomisk niveau...
Se mere og bestil her

Charmerende Flensborg

Rejser du til Flensborg, bliver du mødt af en charmerende by med et hyggeligt havnemiljø, masser af forretninger og historie. Flensborg hørte til Danmark i mere end 400 år og du vil opleve, at meget i byen foregår på både dansk og tysk.

Havnen er Flensborgs hjerte, hvor du nærmest kan dufte de gamle maritime traditioner. Du kan også tage en sejltur på Flensborg Fjord eller besøge Flensborgs Skibsfartsmuseum. Har du børn med, når du rejser til Schleswig-Holstein, skulle du tage dem med på Eksperimentarium (Phänomenta). Det er en fænomenal udstilling, hvor alle sanser kommer på arbejde.
Vadehavet og marsken i Schleswig-Holstein

Vadehavet og marsken

Når du rejser til Schleswig-Holstein må du ikke snyde dig selv for en tur til marsken og Vadehavet. Landet er helt fladt, og kun digerne rager en smule op i landskabet. Det hele ligger så lavt, at det ved en stormflod kunne blive oversvømmet, men heldigvis sørger digerne og den fantastiske dæmning ved Ejderens udløb, Eidersperrwerk, for at det ikke sker.

Hop på cyklen eller tag en gåtur på diget, hvor fårene græsser af det salte græs. Vil du vide mere om vadehavet, kan du besøge vadehavsakvariet Multimar i Tönning.
Geniesser Hotel Altes Gymnasium, Husum
Charmerende hotel indrettet i en gammel skole midt i den...
Se mere og bestil her

Tid til afslapning i Husum

Nordsøbyen Husum er indbegrebet af charme og afslapning. Her kan du drysse rundt i den hyggelige gamle bymidte med skæve huse og smalle gader.

Bliver du sulten, går du ned til havnen og bestiller en omgang nordsørejer direkte fra kutteren eller får dem fra en af boderne i et rundstykke. På havnen er der masser af hyggelige cafeer, hvor du kan slappe af med en kop kaffe, mens tidevandet skifter i havnebassinet.
Weissenhäuser Strand
Dejligt feriecenter med kæmpe subtropisk badeland, stort...
Spare-tilbud:: Bo 4 nætter - betal for 3
Spare-tilbud

Bo 4 nætter - betal for 3 ( eller 5=4 og 6=5 ):

4. januar - 13. februar 2016, 29. februar - 18. marts 2016, 30. oktober - 16. december 2016, 10. januar - 10. februar 2017 og 27. februar - 24. marts 2017.

Bo 5 nætter - betal for 4 ( eller 6=5 og 7=6 ):
13. - 29. februar 2016, 18. marts - 24. juni 2016, 4. september - 30. oktober 2016, 16. december - 10. januar 2017, 10 - 27. februar 2017.

Tilbuddet gælder ikke perioder med mindsteophold.
Se mere og bestil her

Populære seværdigheder i Schleswig-Holstein

  • Glücksborg Slot ved Flensburg var tidligere sommerresidens for det danske kongehus. Se den store rosenhave med mere end 500 slags roser. 
  • Gottorp Slot ved Schleswig huser både et kunstmuseum og et lokalarkæologisk museum, hvor du bl.a. kan beundre Nydam-båden. Gå heller ikke glip af den flotte barokhave. 
  • I Vikingemuseet Haithabu ved Hedeby kan du blive klogere på vikingernes liv i en flot interaktiv udstilling. 
  • Frilandsmuseet i Molfsee ved Kiel har skruet tiden 100 år tilbage. Gå en tur i den landlige idyl eller tag en tur med den lille museumsbane og lad de mindste klappe de mange bondegårdsdyr. 
  • Vadehavsakvariet Multimar ved Tönning giver dig et unikt indblik i vadehavets og Ejderens undervandsverden.
Veteranskibe i Lübecks havn

Gammelt og nyt i Lübeck

Lübeck ligger ved Østersøen og dens gamle bydel er fredet og på UNESCOs kulturarvliste. Start din byvandring ved byporten Holstentor med det byhistoriske museum. I havnen lige ved siden af ligger flotte veteranskibe, og du kan komme på en hyggelig havnerundfart.

Hvis du vil have et overblik over Lübeck, kan du kravle op på udsigtsplatformen i Petri Kirke. Er marcipan din last, er du kommet til rette by, for Lübeck er kendt for at være marcipanens mekka. Nyd lidt marcipan-mundgodt på Niederegger Café, og køb det med hjem som souvenir.
Læs mere om Niederegger Café
ATLANTIC Hotel Kiel
Nyere førsteklasses hotel centralt beliggende ved havnen,...
Se mere og bestil her

Kiel vækker sømanden i dig

Kiel er en herlig shoppingby med flere indkøbscentre, -passager og gågader i indre by. Den ligger inderst i Kiel Fjord og er Tysklands største passagerhavn. Langs med Kielerfjorden ligger lystbådehavne og sandstrande på stribe.

Rejser du til Kiel sidst i juni måned, havner du midt i en af verdens største maritime events, når ”Kieler Woche” afholdes. Sejlskibe, dampskibe og private sejlbåde kommer fra nær og fjern for at deltage i regattaen, og for de mere end 3 millioner besøgende er der fest, musik, opera, markeder, fyrværkeri og meget mere i 10 dage.

Naturen lokker hele året i Malente

Idylliske søer og skovklædte bakker kendetegner det holstenske Schweiz mellem Kiel og Lübeck. Området er oplagt til små vandreture i den afvekslende natur. Du må ikke snyde dig selv for en ”5-Seen-Fahrt”, en sejltur på de 5 søer mellem Malente og Plön. Turen fører dig forbi små vige og ensomme øer, og du kan få en kop kaffe undervejs. Byen Malente ved Dieksee-søens bred har i mere end 50 år været kendt som kurby pga. søerne og de dejlige omgivelser.

Forkæl dig selv med wellness

Konceptet for et wellnessophold er enkelt: afslapning, mudderbade, massage og vandreture eller måske en omgang golf. Det kombinerer du med lækker mad, som du kan nyde i samspil med de gode tyske vine. FDM travel har et godt udvalg til dig, der ønsker at forkæle dig selv med wellnessophold, når du rejser til Schleswig-Holstein.

Start nu! Det er let at bestille din rejse til Schleswig-Holstein

Se liste med udvalgte hoteller i Schleswig-Holstein
Se hoteller på kort over Schleswig-Holstein
Denne side er udskrevet d. 29. maj 2016 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.