Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Schleswig-Holstein

Læs mere om rejser til Schleswig-Holstein

Rejsetips af samme forfatter

 • Alle de hoteller

  FDM travel - online support
  (Bedømt af 6 personer)
  Det kan være sin opgave at vælge det perfekte hotel til sin storbysferie, jeg kender det alt for godt selv. Man vil gerne bo centralt, hotellet skal være pænt og rent, der skal være badeværelse med eget toilet på værelset og så skal morgenmaden bestå af mere end bare et toastbrød.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland hotellerne ”Hvad skal man vælge”

  FDM travel - online support
  (Bedømt af 7 personer)
  Der var engang en lille familie med mor, far og bror og lillesøster, de ønskede at bo på det perfekte hotel i Disneyland. Kravene var mange da alle havde hver sine drømme om oplevelsen i Disneyland og hotellet de skulle bo på.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland After Dark - Fantastisk oplevelse

  FDM travel - online support
  (Bedømt af 6 personer)
  Efter en dag med skrig og skrål, grin og sug i maven, fantasien har fået frit løb.
  Mættet på oplevelser og den store slikkepind har mistet sin interesse og smag, sænker mørkets sig over Disneyland parken.
  Se hele rejsetippet

Firmatur Til Weissenhäuser Strand

Det kan kun anbefales man besøger Weissenhäuser, om det er med familien, vennerne eller med sit firma så skal man ikke gå glip af en tur derned.
Vi var dernede i en weekend med arbejdet og det var virkelig en rigtig god weekend med ens kollegaer.
De har så meget at tilbyde af aktiviteter

De har så meget at tilbyde af aktiviteter

De byder på store omgivelser med flot natur, feriestedet ligger lige ned til stranden, så man nemt kan få sig en dukkert eller bare ligge på stranden og dase hvis vejret tillader det. Der er søer hvor man kan sejle, minigolfbaner omkring eller vis ens børn gerne vil på heste ryg kan det også lade sig gøre. Desuden er der legepladser omkring i området.
Badelandet er renoveret i februar 2010 og det er kæmpestort. De har 3-4 rutsjebane som både kører udenfor og indenfor, nogle vildere en andre. Desuden er der indrettet børneafdeling for småbørn og deres forældre eller de lidt større børn, hvor de kan lege i omgivelser med mindre rutsjebaner og alt muligt andet. Hvis man bliver tørstig efter alt det vandpjasken, kan man lige snuppe sig en kold øl. Der er derfor noget for alle.
Hvis der skal arrangeres konkurrencer kan dette gøres i det store jungleland, hvor der findes badmintonbaner, indendørs fodbold samt en masse andre forskellige udfordringer.

God ide til den næste firmatur

Dette sted er perfekt til en sjov firmatur, det er ikke særlig dyrt, hverken selve opholdet eller maden. Desuden kører man lige over grænsen inden man ankommer og kan få handlet lidt ind til de sjove aftner inden man skal sove efter en lang dag.

Aktiviteter
Badelande
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Ditte Windelborg Ryges profilside

Læs mere om rejser til
Schleswig-Holstein

Hoteller i Schleswig-Holstein
Rejser til Schleswig-Holstein
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/billige-mobil-roaming.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.