Fakta

 • Natur
  Natur
 • Storbyferie
  Storbyferie
 • Afstand til Kruså 2 km. Puttgarden 205 km. Rostock 360 km.
  Afstand til
  Kruså 2 km. Puttgarden 205 km. Rostock 360 km.

Læs mere om

Strandresidenz Wassersleben, Flensburg, Schleswig-Holstein

Gode ferielejligheder i Wassersleben mellen grænsen og Flensburg

Gode ferielejligheder til hele familien midt mellem den danske grænse. Området byder på herlige sandstrande, enge, skove - eller hvad med en sejltur? I har her alle muligheder for sjov og masser af frisk luft. Feriecenteret ligger desuden tæt på Flensburg hvor I kan shoppe i byens mange spændende butikker og indkøbscentre.
Fra 181 kr.

pr. person pr nat i lejlighed til 2 personer.

Læs mere om Strandresidenz-Wassersleben

Restaurant overfor feriehusene
Restaurant overfor feriehusene
Strand overfor feriehusene
Strand overfor feriehusene
Strandresidenz Wassersleben 
Harrislee er en lille by direkte ud til fjorden med en dejlig, børnevenlig sandstrand uden strandstole og turistskat.

Strandresidenz Wassersleben er et enkelt, men velfungerende feriested, beliggende ud til Flensburg Fjord nord for Flensburg og består af 8 bygninger, hver med 14 lejligheder.

Da lejlighederne er privatejede kan indretningen variere. Taglejlighederne har kombineret ophols- og soverum med to sovepladser, tv, køkkenniche og badeværelse. Alle øvrige lejlighder har et ekstra soveværelse med to senge.

Flensburg
Flensburg er en charmerende by med et levende havnemiljø, et blomstrende kulturliv samt et rigt og varieret shoppingudbud med priser, der er nok så attraktive for os danskere.

Byen var en af de få i Nordtyskland, der ikke blev ødelagt under krigen, hvorfor man finder mange historiske bygningsværker fra alle stilperioder. Den historiske bykerne, som er præget af dansk og tysk bygningskultur, er et levende vidnesbyrd om Flensburgs 700-årige historie.

I over 400 år blev Flensburg regeret af den danske konge og byen er derfor i lige dele forankret i tysk såvel som i dansk kultur. Dermed er Flensburg en by med to kulturer. Der findes et tysk og et dansk bibliotek, der er „Flensborghus“ og „Deutsches Haus“, og der bydes på koncerter af både Schleswig Holsteinisches Symphonieorchester og Sønderjyllands Symfoniorkester.

Og så er byen et eldorado for shoppere. Rotestrasse på 1 km med ca. 500 butikker og flere indbydende baggårde, der ikke mindst ved juletid rigtig gør sig til. Holmen med sine flotte, gamle borgerhuse er gågadernes mødested med flere af byens stormagasiner. Og nu også indkøbscentret "Flensburg-Galerie" ved Südermarkt. Holmpassagen er en moderne shoppingarkade i centrum med eget parkeringshus. Og sidst, men ikke mindst, Grosse Strasse med sine flotte facader og sine eksklusive dame- og herretøjsforretninger.


Afstande: Kruså 2 km, Puttgarden 205 km, Rostock 360 km

Værd at opleve

Skibsfartsmuseum på Grosse Strasse med Marienkirche. Besøgsmagnet for eventyrere og fritidsmatroser. En rejse gennem byens 700-årige skibsfartshistorie.

Museumsberg  med Heinrich Dauermann-Haus og Hans Christiansen-Haus

Lejligheder

Type P, 2 personer

Taglejlighed uden balkon beliggende på 3. og 4. etage. Opholdsstue med to sovepladser, tv, køkkenniche og badeværelse. Ca. 26 kvm.

Type Q, 4 personer

På 1. og 2. etage med balkon. Opholdsstue med to sovepladser, tv, køkkenniche og badeværelse. Soveniche - adskilt fra stuen af forhæng - med dobbeltseng. Telefon. Ca. 44 kvm.

Noter

Prisen inkluderer:

El. Varme. Vand. Turistskat.

Skal betales på stedet:

Slutrengøring Type P 23,50 €, Type Q 30 €.

Eventuelle ekstra udgifter:

Linned medbringes eller lejes 7 € pr. person pr. sæt. Håndklæder medbringes eller lejes 4 € pr. person pr. sæt. Hund 7 € pr. nat. Barneseng 8 € pr. ophold. Højstol 8 € pr. ophold. Slutrengøring v/ophold 1-2 nætter: P 18,50 € og Q 25 €. Betales direkte. Internet 3 € pr. nat.

Kreditkort:

Ingen.

Start nu! Det er let at bestille Strandresidenz Wassersleben


Prisen er pr. person pr nat i lejlighed til 2 personer.

Fri ankomstdag og min. 3 nætter.
(dog min. 2 nætter mod tillæg)

 

 Bestil også på tlf.: 70 11 60 11
Oplys bestillingskode: AHAMFLEN

Find flere rejser til Schleswig-Holstein

Se liste med udvalgte hoteller i Schleswig-Holstein
Se hoteller på kort over Schleswig-Holstein
Læs mere om Schleswig-Holstein
Eksempel på type P
Eksempel på type P
Eksempel på type Q
Eksempel på type Q
Denne side er udskrevet d. 22. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/sverige/isaberg/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.