Tilbud

Fakta

  • Storbyferie
    Storbyferie
  • Afstand til Kruså 13 km. Puttgarden 195 km. Rostock 350 km.
    Afstand til
    Kruså 13 km. Puttgarden 195 km. Rostock 350 km.

Flere tilbud

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Julemarked i Flensburg

Arcadia Hotel Flensburg, Schleswig-Holstein

Fra 21. november til 23. december er fodgængerzonen i Flensburg omdannet til et hyggeligt og levende julemarked med boder, juletræer, gran og funklende lys. Her er alt til julegaverne, julebordet og køleskabet. Og i de store grænsebutikker kan du købe alt det andet til julehyggen. I bor på Hotel Arcadia Flensburg, der ligger ved havnen og byens gågader
Fra 430 kr.

pr. person pr. nat i dobbeltværelse inkl. morgenbuffet. Højere priser i weekenden.

Læs mere om Arcadia Hotel Flensburg

Julemarked i Flensburg
Den længste og smukkeste shoppinggade i Schleswig-Holstein ligger i Flensburg og byder i juletiden på oplevelser for alle sanser. Hele den gamle bykerne i Flensburg med skønne husfacader og de romantiske købmandsgårde stråler i juleglans og er den perfekte ramme om julemarkedet, der i 2016 finder sted fra 21. november til 23. december og igen fra 27. til 31. december.

Centrum på julemarkedet er den store julepyramide på Südermarkt, omkranset af de omkring 60 boder med kunsthåndværk, juleknas og julepynt fra Tyskland og Danmark, den berømte Flensburg-punch eller grog, Glühwein, kakao og varme pølser.

Arcadia Hotel Flensburg
Pænt mellemklassehotel på Norderhofenden ved havnen i Flensburg, kun få min. gang fra byens gågader, shoppingmuligheder og restauranter.

Hotellet har 95 pæne og velindrettede værelser med badeværelse med hårtørrer, satellit-tv med pay-tv, minibar m.m. samt restaurant "Am Hafen" med udsigt over havnen, samt bar, trådløst internet og parkering.

Flensburg
Flensburg er en charmerende by med et levende havnemiljø, et blomstrende kulturliv samt et rigt og varieret shoppingudbud med priser, der er nok så attraktive for os danskere.

Byen var en af de få i Nordtyskland, der ikke blev ødelagt under krigen, hvorfor man finder mange historiske bygningsværker fra alle stilperioder. Den historiske bykerne, som er præget af dansk og tysk bygningskultur, er et levende vidnesbyrd om Flensburgs 700-årige historie.

I over 400 år blev Flensburg regeret af den danske konge og byen er derfor i lige dele forankret i tysk såvel som i dansk kultur. Dermed er Flensburg en by med to kulturer. Der findes et tysk og et dansk bibliotek, der er „Flensborghus“ og „Deutsches Haus“, og der bydes på koncerter af både Schleswig Holsteinisches Symphonieorchester og Sønderjyllands Symfoniorkester.

Og så er byen et eldorado for shoppere. Rotestrasse på 1 km med ca. 500 butikker og flere indbydende baggårde, der ikke mindst ved juletid rigtig gør sig til. Holmen med sine flotte, gamle borgerhuse er gågadernes mødested med flere af byens stormagasiner. Og nu også indkøbscentret "Flensburg-Galerie" ved Südermarkt. Holmpassagen er en moderne shoppingarkade i centrum med eget parkeringshus. Og sidst, men ikke mindst, Grosse Strasse med sine flotte facader og sine eksklusive dame- og herretøjsforretninger.

Afstande: Kruså 13 km, Puttgarden 195 km, Rostock 350 km

Værd at opleve

Naturwissenschaftliches Museum und Eiszeit,  en moderne, spændende udstilling om Schleswig-Holstein

Loppemarked 1. og 3. torsdag hver måned på Südermarkt

Julemarked i adventstiden.

Ugemarked hver onsdag og lørdag på Südermarkt

Noter

Prisen inkluderer:

Trådløst internet.

Eventuelle ekstra udgifter:

Parkering 7 € pr. døgn. Hund 10 € pr. nat.

Start nu! Det er let at bestille Arcadia Hotel Flensburg


Prisen er pr. person pr. nat i dobbeltværelse inkl. morgenbuffet. Højere priser i weekenden.Bestil også på tlf.: 70 11 60 11
Oplys bestillingskode: HHAMTULI

Denne side er udskrevet d. 3. december 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.