Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Schleswig-Holstein

Læs mere om rejser til Schleswig-Holstein

Morgenvandring ved Wasserleben
Rejsetips indsendt af:
søren hansen
egå
11. april 2009

Flot natur og spændende byliv - lige over grænsen til Tyskland

Flensborg er meget mere end billige øl og sodavand. Ferielejlighederne ved Wasserleben byder på både en flot strandpromenade og byliv i behagelig cykelafstand.
Flotte træskibe prægede havnemiljøet.
Flotte træskibe prægede havnemiljøet.

Residenz Wasserleben - tæt på Flensborg

Kun 200 km syd for Århus ligger Flensborg - den 3. største by i Schleswig-Holstein. Af de fleste vel mest kendt som den første by man drøner forbi på hastig rejse sydover. Men Flensborg og feriekomplekset Wasserleben er bestemt et flere dages ophold værd: Her er en flot strandpromenade, der næsten kan virke sydeuropæisk, en stor minigolfbane og små, hyggelige restaurenter.
Slår man sig ned i en af lejlighederne på Residenz Wasserleben kan man leje cykler og på dem tage turen igennem den smukke skov indtil Flensborg by. Det kan også lade sig gøre at tage den lokale bus indtil centrum, og parkeringspladser er det også til at finde - bl.a. helt ned til havnen.
Havnestemning i Flensborg
Havnestemning i Flensborg

Flensborg by: spændende byliv og en flot havnefront.

Vi oplevede Flensborg by fra sin flotteste side nogle dejlige forårsdage i april. Havnen i Flensborg by er overraskende stor og der er masser af liv: bådejere, der maler og restaurerer deres skibe, lystfiskere langs molerne og masser af mennesker, der bare nyder stemningen.
Byen har flere store kirker og smukke bygninger og langs hovedstrøget "Grosse-Strasse" er der masser af butikker, cafeer og restaurenter.
Der er flere muligheder for havnerundfart, hvilket vi desværre ikke nåede - i denne omgang. For Flensborg og Wasserleben er bestemt et gensyn værd.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til
Schleswig-Holstein

Hoteller i Schleswig-Holstein
Rejser til Schleswig-Holstein
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/sydafrika/cape-town/restauranter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.