Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Friedrichstadt

 • Hotel Aquarium i Friedrichstadt

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 3 personer)
  23.08.11: Annette Holm
  Hotellet ligger perfekt placeret i byen til en hyggelig tur i butikkerne og caféerne omkring torvet eller som udgangspunkt for en tur på byens kanaler om sommeren.
  Se hele rejsetippet
 • Friedrichstadt - Så tæt på og så anderledes!

  (Bedømt af 30 personer)
  18.07.11: Ole Thomsen
  Vi havde brug for at komme lidt væk fra hverdagen, kikkede på FDMs hjemmeside, fik interesse for den "Hollanske kanalby" lige syd for grænsen, bestilte Hotel og så pludselig sejlede vi rundt i nogle hyggelige kanaler, hvorfor havde vi aldrig været der før????
  Vi har normalt så travlt med at komme syd på, Tyskland er bare noget der skal overståes, det er da`synd, når der sådan en perle så tæt på DK.
  Se hele rejsetippet

Rejsetips af samme forfatter

 • Prag

  (Bedømt af 1 person)
  17.06.11: Jonna Jensen
  Da nu motorvejen går næsten hele vejen til prag er det dejligt let selv kun for et par dage der.Vi tager godt 9 timer incl.
  Se hele rejsetippet
 • Slovakiet

  (Bedømt af 2 personer)
  02.06.11: Jonna Jensen
  Fra campingplads eller hotel. I en meget lille radius forefindes ishuler, drypstenshuler, bjørnehule. vandreture i tatrabjergene (tag evt skilift op og gå rundt). Der er ca 8 km derfra en fantastisk vandretur i spændende (ikke for gangbesværede) terræn - en speciel oplevelse for børn - der ender ved et vandfald.
  Se hele rejsetippet
Friedrichstadt i Nordtyskland
Rejsetips indsendt af:
Jonna Jensen
Skanderborg
16. juni 2011

Friedrichstadt i Nordtyskland

Vi boede på Hotel Holsteinisher Haus.Et gammel, men meget rent og hyggeligt hotel.God mad og betjening og hyggelige værelser. Hotellet ligger lige ned til kanalerne.Tag en guidet tur på kanalerne og hør om byens sjove historier.Gå en tur rundt i de mange hyggelige og brostensbelagte gader med flotte huse.Et besøg værd, da der er meget at se selv om man er dårligt gående.
Kør en tur ud til den enorme dæmning og se det store udvald i fiskeretter til rimelige priser i boden der'. Det er ikke dyrt at bo på hotellet og da det er tæt ved Danmark er det alt i alt et overskueligt, dejligt projekt.

Prag

Da der jo ikke er langt til Prag nu - den altid skønne by - da der er motorvej faktisk hele vejen, er det et overskueligt projekt selv for et par dage.
Vi tager ca 9 timer med pauser at køre derned. Vi bor på botel racek, som ligger 4 km fra centrum.Sporvognen går på den anden side af gaden, så man er hurtigt i centrum. Botellet er ældre, men rent pænt og der er roligt omkring det. I marts gav vi 56 kr/nat incl morgenbuffet pr person.Gå evt ind og se prisen pr værelse i given periode på www.botelracek.cz. Et andet flot botel er www.botelalbatros.cz - det ligger i centrum.Botel er en båd der ligger fast.Der er uanede muligheder for oplevelser i Prag.

Overnatninger
Hotelophold
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til
Schleswig-Holstein


Rejser til Schleswig-Holstein
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.