Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Friedrichstadt

 • Hotel Aquarium i Friedrichstadt

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 3 personer)
  23.08.11: Annette Holm
  Hotellet ligger perfekt placeret i byen til en hyggelig tur i butikkerne og caféerne omkring torvet eller som udgangspunkt for en tur på byens kanaler om sommeren.
  Se hele rejsetippet
 • Friedrichstadt i Nordtyskland

  (Bedømt af 3 personer)
  16.06.11: Jonna Jensen
  Vi boede på Hotel Holsteinisher Haus.Et gammel, men meget rent og hyggeligt hotel.God mad og betjening og hyggelige værelser. Hotellet ligger lige ned til kanalerne.Tag en guidet tur på kanalerne og hør om byens sjove historier.Gå en tur rundt i de mange hyggelige og brostensbelagte gader med flotte huse.Et besøg værd, da der er meget at se selv om man er dårligt gående.
  Se hele rejsetippet

Rejsetips af samme forfatter

Friedrichstadt - Så tæt på og så anderledes!
Rejsetips indsendt af:
Janderup
18. juli 2011

Friedrichstadt - Så tæt på og så anderledes!

Vi havde brug for at komme lidt væk fra hverdagen, kikkede på FDMs hjemmeside, fik interesse for den "Hollanske kanalby" lige syd for grænsen, bestilte Hotel og så pludselig sejlede vi rundt i nogle hyggelige kanaler, hvorfor havde vi aldrig været der før????
Vi har normalt så travlt med at komme syd på, Tyskland er bare noget der skal overståes, det er da`synd, når der sådan en perle så tæt på DK.
Torvet, midt i byen.
Torvet, midt i byen.

Med vandcykel rundt i byens kanaler.

Vi lejede en vandcykel i to timer (20eur) og havde så god tid til at komme rundt i alle kanalerne. Det var også muligt at leje div. både med motor eller tage på en guidet rundfart, men byen er ikke så stor og det er sjovere selv at kunne bestemme farten og evt. stoppe ved de flotte seværdigheder.
Vandcyklerne er i øvrigt lette at træde og så fik vi også lidt motion oven på den lækre middag på Hotel Aquarium. Et hotel vi varmt vil anbefale til alle der har brug for lidt luksus, der manglede ikke noget!
Mvh. Birte og Ole.

Aktiviteter
Kanalrundfart

Kommentarer til rejsetippet om Friedrichstadt

Friedrichstadt en stor perle bland andre perler.

19/09 2012 Kim & Tina Spanggaard
Vi har lige været i Friedrichstadt på Ringhotel Aquarium.

Det var luksus for små penge. Vi gav 1.700 kr. pr. per. for 3 overnatninger med morgenmad og en 3-retters menu 2 aftener og en 4-retters menu 1 aften samt en drink i baren.

En super hyggelig by, med mange seværdigheder. Absolut et besøg værd. Vi tager ihvertfald derned igen.

Denne rejse fandt vi gennem Happydays.dk, der har rigtig mange kør-selv-rejser i flere lande.

Godt rejsetip

06/01 2012 Connie
Jeg er blevet godt inspireret af dette rejsetip, og vil gerne bedømme det med 4 stjerner. Desværre stoppede mit tryk på bedømmelsen efter en stjerne, og dette er umuligt at korrigere, men med denne mail kommentar håber jeg at rette op på fejlen : )

En perle!

05/01 2012 Janne
Enig! Friedrichstadt oser af hygge. Byens model-jernbane-musseum er et must - en oplevelse for alle aldre! Gode udflugtsmuligheder i omegnen. Vi bookede en lang weekend på Hotel Aquarium via FDM: superior værelse, morgemad samt aftenmenuer til meget fornuftig pris. Alene hotellets køkken er besøget værd! Suverænt!! Og nyd et glas/en kop kaffe på hotellets dejlige terrasse lige ud til kanalen.

Friedrichstadt

05/01 2012 Jette Valsson
Vi var 5 dage i Friedrichstadt i juli 2011. Det er en meget hyggelig by. Dejlig tur på kanalerne.
Tur rundt i byen hvor vi. bl.a så hollænderhusene.
Vi havde selv planlagt turen og boede på pensionat Treenehof som lå i rolige, hyggelige omgivelse lige ned til Treene og lige overfor Friedrichstadt.
Et dejligt pensionat og rigtig dejlig mad. Stedet ejes af et ægtepar. Manden er uddannet kok i Danmark.
Vi var også en tur i Husum, som også varmt kan anbefales. Hyggelig by og der er kun 14 km fra Friedrichstadt.
Det hele et besøg værd.
Jette Valsson

Friedrichstadt

05/01 2012 Karen T.Hede
Har desværre kun sejlet der til med båd, men der er så flot fra kanal siden

Mange flotte steder !!!

18/08 2011 Johnny F.Adler
Min kone og jeg har også lige været en tur i nordtyskland. Vi bode på hotel Oldenwöhrden dejligt familiehotel nær Büsum, hvor vi tog færgen til Helgoland hvor vi var ca. 3 timer spændene ø som man har læst og set så meget om men aldrig været på.
Vi var også i Friedrichstadt på hjemturen, der var markede den dag hyggeligt og så tog vi en guidet tur på kanalen. Vi var også lige et smut omkring Husum på vejen hjem, ganske hyggelig by, kan godt anbefales sådan en tur, men en overnatning er nok en god ide på Helgoland for der er meget at se, det vil vi nok gøre næste gang.
God tur.
Johnny F. Adler

Skønne Fridrichsstadt

18/08 2011 Karen Margrethe Larsen
Ja det er rigtigt Friedrichstadt er en aldeles anderledes by end de fleste andre almindelige turist byer i Europa og pragtfuld med sine mange hyggelige butikker bl.a. en butik man ikke finder mange steder med miniature ting bl.a. til dukkehuse.
At Aquarium Hotel også fortjener påskønnelse er vi enige i.
Der er også en atmosfære af provins i denne by
går man aftens tur og gerne vil i kontakt med de stedlige beboere får flere gange at høre at folk også har tilknytning til Danmark- Det er fantastisk smukke hyggelige huse i centrum af byen,bindingsværk og Roser op langs muren ingen grimme overtegninger af unge el. børn. Vi så bl.a. en ca.12års dreng der gik sammen med sine kammerater og kørte nok så pænt med lillebror i klapvogn.VH. KM Larsen

Tyskland skal overstås !!!

18/08 2011 Claus Pedersen
Ja det er synd at mange bare drøner på A7 og de andre autobahner, og skal nedover. Prøv at stå af, der er mange dejlige steder bare 10 - 20 km fra Autobahnen. Tag en U vej, I kommer senere tilbage på autobahnen, lidt længere fremme, Prøv f.eks. at kigge på Melsungen, Fritzlar mfl. Slå et slag ind på den gamle saltvej ( hovedvejen fra Lübeck ) se heden, med fårehyrder og falkonener, så giv jer lidt mere oplevelse på turen ned og op fra de dejlige lande længere nede sydpå. Ferie skulle jo gerne være afstresning. Kom forbi de dejlige små velholdte landsbyer, tag en pause, gør det så meget om turen igennem Tyskland tager 2-3 timer mere, når man i stedet får sjælen med.
God tur.
Claus Pedersen
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til
Schleswig-Holstein


Rejser til Schleswig-Holstein
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/puerto-de-soller/roc-leo.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.