Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Grömitz

Hotel Carat i Grømitz
Rejsetips indsendt af:
Johnna Hegner Vejrum
Aalborg
2. jan. 2010

Den smukkeste udsigt over havet i Grømitz

I august 2009 kørte vi med stor forventning ned gennem Danmark via Kiel til Grømitz, vi havde hen over forår og sommer set frem til netop denne ferie, og hvorfor så det?

Vi ved godt, at billeder i kataloger m.m. ikke altid lever op til hvad det er, men vi da vi ankom til Hotel Carat, tabte vi næsten underkæben så smukt var/er der. Vi blev indlogeret på et dejligt stort værelse med stor balkon på 6. etage med udsigt over havnepromenaden- og havet, og hvilken udsigt, det er det smukkeste vi har oplevet i mange år, vi boede på Hotel Carat i 5 dage, og ikke eneste dag var ens, personalet var der altid for dig, morgen- og aftensmaden formidabel, og en drinks i baren efter middagen som afslutning på en rigtig god dag.

I Grømitz kan man vælge mange ting der gør din ferie rig på oplevelser, du kan ligge på stranden hele dagen hvis du har lyst til det, gå en tur på havnepromenaden med de mange lækre forretninger, cafeer, restauranter, eller tage på oplevelser i det skønne Pløn, man kan køre til Lübeck, Wismar ja steder er der nok af, det er kun fantasien der sætter grænser.

Vi valgte i de 5 dage vi var i Grømitz at bruge tiden der  lade bilen stå og slappe helt af, efter morgenmaden nød vi en par timer på vores balkon med den smukke udsigt og op på formiddagen var der tid til en dukkert i havet og ren afslapning i en af de mange liggestole, mange traveture med ryksækken i den smukke natur blev det også til, og aftenen brugte vi meget på balkonen med den smukke udsigt en driks og ren afslapning.

Vi kunne skrive meget mere om denne skønne ferie, men et sted skal vi jo slutte så et godt råd til en skøn ferie PRØV DOG HOTEL CARAT I GRØMITZ.

Overnatninger
Hotelophold
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til
Schleswig-Holstein


Rejser til Schleswig-Holstein
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/portugal/lissabon/lissabon-er-du-traet-af-turistmad.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.