Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Grömitz

Rejsetips af samme forfatter

Hotellet fra vandsiden.
Rejsetips indsendt af:
Thomas Midtgaard
Odense
31. marts 2010

Hotelophold i Nordtyskland

Tyskland er et alsidigt land, dette er både positivt og negativt. Der er visse ting man skal have for øje når man vælger en tur på spa-ophold på dette fantastiske hotel i Grömitz.

Lær dit tysk!

Man ville forvente at tyskerne var et alsidigt folk når man har været der flere gange, dette viser sig dog at står i modlys til den sprogmæssige oplevelse man får når man ankommer til Carat Golf und Sportshotel i Grömitz. Når man møder personalet får man et flot og imødekommende smil, og det gælder fra alle i på hele hotellet. Dog når man sætter sig i restauranten, læser deres brochure, menukort, informationskort etc. så står alt på tysk, og kun tysk. Hvis man derefter spørger personalet om hvad der egentlig står, så forsøger de på bedste vis at hjælpe med et gebrokent engelsk. Derfor er vores råd til jer som ønsker at besøge dette vidunderlige hotel: lær jeres tyske, så får i det i gerne vil bestille.
Restauranten.
Restauranten.

Alt er lækkert... lige på nær!

Når man bestiller et kurophold på Carat Golf & Sporthotel i Grömitz får man i de fleste tilfælde morgenmad og aftensmad inkluderet. Hvad morgenmaden angår er der tale om en stor, dejlig buffet med alt en mave kan ønske. Dog når man kigger på aftensmaden er det knapt så prangende. Aftensmaden består de fleste tilfælde af menu, sammensat til dagen, inkluderende af forret, hovedret og dessert. Det lyder altsammen godt, men når man ser på kvaliteten er det ikke så prangende. Forret er ganske ok, af de 5-7 retter man kan vælge imellem som hovedret er 1 eller 2 måske spiselige og desserten er direkte kedelig og ikke at forglemme det ikke-eksisterende vinkort. Rådet lyder derpå, benyt jer af den formidable morgenmadsbuffet, men overvej en af restauranterne ved strandpromenaden 50m derfra som sted til aftensmad.
2pers værelse med view mod terrassen.
2pers værelse med view mod terrassen.

Fyld køleren og ta' en dag mere!

Hotellet indeholder så mange forskellige forlystelsesmuligheder at man næppe kan nå dem alle på blot et fredag-til-søndag weekend ophold. Poolområden er genialt og indeholder alt hvad man kan forvente af et 4-stjernet wellness hotel. Der er træningsfaciliteter, tennis-, golf- og vandaktiviteter som alle lyder vildt indbydende. Derfor bør man tage en forlænget weekend her for at få det hele med. Når i så alligevel vælger dette hotel og krydser grænsen, så bør i svinge forbi grænsebutikkerne og købe noget vin, øl og sodavand og så videre. Dette er fordi værelset er så hyggeligt og dejligt, og at der medfølger et lille hotelkøleskab uden indhold. Man kan bestille gennem den hyggelige bar i receptionen, men når man alligevel krydser grænsen, ik?! I opholdet medfølger ofte en gratis Grog som kan afhentes i baren - med mindre du er jæger eller lige er kommet op af meget koldt vand, så lad være - Hansen rom med varmt vand. Det er ikke en tysk tradition jeg syntes særlig godt om og derfor bør man også fylde ens eget køleskab på værelse med de fornødne drikkevarer. Hotellet er perfekt til en afslappende weekend!!

Overnatninger
Hotelophold
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til
Schleswig-Holstein


Rejser til Schleswig-Holstein
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.