Tilbud

Fakta

  • Storbyferie
    Storbyferie
  • Afstand til Puttgarden 95 km. Kruså 95 km.
    Afstand til
    Puttgarden 95 km. Kruså 95 km.

Flere tilbud

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Julemarked i Kiel

ATLANTIC Hotel Kiel

Tag på juleshopping i den smukke, julepyntede by Kiel. Fra 21. november til 23. december er Holstenstrasse og Alter Markt omdannet til ren julehygge med alt hvad hjertet kan begære af juleting, julestads og julelækkerier. I bor på det lækre Atlantic Hotel i centrum af Kiel ved havnen, tæt på Kiels shoppingområde.
Fra 595 kr.

pr. person pr. nat i dobbeltværelse inkl. stor morgenbuffet.

Læs mere om julemarked i Kiel

Julemarked i Kiel
Julemarkedet i Kiel starter den 26. november og varer til 23. december. I hele perioden er Holstenplatz, Asmus-Bremer-Platz og Alter Markt omdannet til et stort julemarked med boder overalt. Julegaver, julepynt og juleguf tilbydes til overflod. Vil man lidt mere "seriøs" juleshopping, er det store shoppingcenter Sophienhof stedet. Og lige i udkanten af Kiel finder I det store Citti-Markt.

Shopping i Kiel
Kiels vigtigste indkøbsgade er Holstenstraße, Tysklands første rigtige gågade. Små indkøbspassager, butikker og cafeer gør Holstenstraße til en attraktiv indkøbsgade.

Den bedste indkøbsadresse i Kiel er det nyrenoverede butikscenter Sophienhof med den nye passage Kleiner Herzog lige over for hovedbanegården. I indkøbscentret finder man spændende butikker, blandet landhandel, musik, restauranter og caféer. Her ligger også "Sophies Markthalle", som er en efterligning af Münchens Viktualienmarkt, og som hver dag tilbyder friske varer.

Hotel Atlantic
Hotel Atlantic er et lækkert, nybygget hotel i centrum af Kiel, beliggende ved havnen, kun få skridt fra byens shoppingområde.

Værelserne er alle ca. 29 kvm, elegante og velindrettede med badeværelse, gratis kaffe/te, minibar, kabel- og pay-tv, gratis ADSL-internet, individuelt klimaanlæg m.m. Hotellet har desuden restaurant, hvor også den store morgenbuffet anrettes, samt Roof-Lounge Bar på 8. etage med en enestående panoramaudsigt over Kiel og fjorden.

Afstande: Kruså 100 km, Puttgarden 95 km, Rostock 230 km.

Noter

Prisen inkluderer:

Trådløst internet.

Eventuelle ekstra udgifter:

P-hus 10 € pr. dag (ved banegården). Hund 15 € pr. dag.

Start nu! Det er let at bestille Atlantic Hotel Kiel


Prisen er pr. person pr. nat i dobbeltværelse inkl. stor morgenbuffet.Bestil også på tlf.: 70 11 60 11
Oplys bestillingskode: HHAMATKI

Dobbeltværelse komfort
Dobbeltværelse komfort
Dobbeltværelse superior
Dobbeltværelse superior
Denne side er udskrevet d. 9. december 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.