Flere tilbud

Læs mere om

Sommershopping og wellness i Kiel

Ringhotel Birke, Kiel

Hotel Birke er ren forkælelse. Et dejligt førsteklasses hotel, fredeligt beliggende ved en lille skov, ca. 4 km fra Kiels centrum. Hotellet har gode værelser og en fremragende restaurant. Og ikke mindst en lækker wellnessafdeling med bl.a. swimmingpool, sauna, mulighed for massage og meget mere. Og Kiel er den perfekte shoppingby.
Fra 1.440 kr.

pr. person i Classic dobbeltværelse 2 nætter inkl. morgenmad, en middag, et glas prosecco, fri adgang til swimmingpool, spa-sæt, trådløst internet m.m.

Læs mere om Hotel Birke i Kiel

Tilbuddet inkluderer:
  • 2 x overnatning med stor morgenbuffet
  • 1 x 4-retters menu første aften
  • 1 x velkomstdrink i Spa Bistro
  • 1 x wellnesspakke med badekåbe og saunahåndklæder
  • 1 x slippers (må beholdes)
  • Fri adgang til wellnesområde "Birke Spa" med swimmingpool, saunaer, dampbad og tepidarium.
  • Daglig frisk frugt og mineralvand i Birke Spa
  • Fri parkering
  • Trådløst internet

Pris pr.person:
i dobbeltværelse Classis   fra 1.440 kr.
i dobbeltværelse Komfort  fra 1.605 kr.
i Juniorsuite lille  fra 1.725 kr.
i Juniorsuite stor fra 1.920 kr.

Mulighed for at bestille tid til massage m.m. på info@hotel-birke.de

Hotel Birke
Hotel Birke er et fremragende 4-stjernet hotel, fredeligt beliggende ud til en lille skov, ca. 4 km fra Kiels centrum. Hotellet har dejlige, velindrettede værelser i forskellige kategorier, men alle har badeværelse med douche, hårtørrer og kosmetikspejl, telefon, trådløst internet, satellit-tv og minibar. Værelserne ligger fordelt i hotellets tre bygninger.

Hotellets "Fischers Fritz Restaurant" er særdeles hyggelig og tilbyder fremragende mad baseret på et "Feinheimisch"-princip med primært lokale råvarer. Samtidig har man et excellent vinkort med flotte tyske og internationale vine. Det er også her hotellets store morgenbuffet anrettes.

Til en lille snack i utide eller en drink før og eftermiddagen har Hotel Birke en hyggelig Kaminbar.
 
Hotel Birke kalder sig med god grund også for Kiels wellnesshotel! Og i hotellets wellnessafdeling, der omfatter en indendørs swimmmingpool, sauna, dampbad, tepidarium samt en Spa Bistro, der også serverer letter retter, kan I også få forskellige behandlinger og massage til ganske andre priser end herhjemme. Og i årets lune måneder kan I benytte en smuk, lille gårdhave med liggestole, rislende vand, fred og ro.

Shopping i Kiel
Kiel er måske lidt overset, men byen er absolut et besøg værd. Ikke mindst, hvis man er på shoppingtur, har Kiel et stort og bredt udbud af forretninger.

Den bedste shopppinggade er Holstenstrasse, der i 1957 blev Tysklands første fodgængergade. Ellers er det store shoppingcenter Sophienhof lige ved stationen og Hotel Atlantic et godt sted at shoppe. I forbindelse med centret ligger det store varehus Kaufhaus, Holstentörn og Quer Passage - i alt 75.000 m2 overdækket shoppingareal.

En anden charmerede shoppinggade er Holtenauer Strasse lidt fra centrum, med butikker og cafeer. Og på vej ud af byen kan I lægge vejen forbi det store Citti-Markt på Mühlendamm.

Vil I mere er der kun ca. 20 min. kørsel til det store Designer Outlet i Neumünster.

Afstande: Kruså 100 km, Puttgarden 95 km, Rostock 230 km.

Værelseskategorier:

Dobbeltværelse Classic

Ca. 20 kvm, dobbeltseng eller twin, lille skrivebord samt to stole.
 

Dobbeltværelse Classic Plus

Ca. 25 kvm. Værelser i den ældre del af hotellet. Lille skrivebord, stor dobbeltseng. Flere værelser er velegnede for gangbesværede.
 

Dobbeltværelse Komfort

Ca. 30 kvm. Store lyse værelser i hotellets  nye fløj. Komfortable lænestole. Stor dobbeltseng eller twin. Flere værelser er velegnede til gangbesværede.
 

Start nu! Det er let at bestille Ringhotel Birke


Prisen er pr. person i Classic dobbeltværelse 2 nætter inkl. morgenmad, en middag, et glas prosecco, fri adgang til swimmingpool, spa-sæt, trådløst internet m.m.

Bestil senest: 15. august 2017
Rejseperiode: 1. juli - 3. september 2017

Bestil også på tlf.: 70 11 60 11
Oplys bestillingskode: HHAMBIRK

Eksempel på dobbeltværelse Classic
Eksempel på dobbeltværelse Classic
Eksempel på dobbeltværelse Komfort
Eksempel på dobbeltværelse Komfort
Denne side er udskrevet d. 23. juli 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/phuket/grand-west-sands-resort-villas-phuket.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.