Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Schleswig-Holstein

Læs mere om rejser til Schleswig-Holstein

Kom i god tid til Ostseebad Damp
Rejsetips indsendt af:
Ronn Hansen
Esbjerg
21. feb. 2011

Kom i god tid til Ostseebad Damp

Kom i god til på ankomstdagen og få en ekstra dag i badelandet, aqua tropicana. I rejseplanen modtaget fra FDM står der "ankomst mellem 17.00 og 22.00". Sats på ankomst og check-ind umiddelbart før klokken 15, så kan I nå et par timer inden badelandet lukker.
På afrejsedagen kan badelandet endvidere bruges efter, at der er checket ud. Badelandet er bedst egnet for voksne (afslapning) og børn under teenagealderen.
Indendørs aktiviteter

Indendørs aktiviteter

Der er et stort indendørs aktivitetscenter, med muligheder for oplevelser for alle aldersgrupper. Badminton, squash, pool, bordtennis, klatrevæg, fodbold, bane og ramper til skate boards og rulleskøjter osv, og et stort lege område til børnene. Der er mulighed for at leje både ketcherer og rulleskøjter, men vi vil anbefale at medbringe sit eget, hvis det er muligt.
I legeområdet er der opsyn med hvem der kommer ud og ind og forældre skal give deres accept til at børnene selv må forlade området hvis det ønskes.
Til sidst er der naturligvis en lille cafe, med et begrænset udvalg af mad, men en god kaffe og en fortræffelig Weissbier.
Beboelsen

Beboelsen

Vi havde valgt den næst-billigste løsning i form af en hytte med kombineret stue og soverum samt et ekstra værelse, hvor børnene kunne være. Køkkenet bestod af 3 kogeplader med tilhørende service, gryder, pande, kaffemaskine og et køleskab. Kvaliteten og mængden af køkken faciliteter er ikke noget at råbe Hurra over, men til prisen er det yderst tilfredsstillende.

Vi var der i vinterperioden, meget koldt udenfor, så der blev fyret godt op med raditorerne. Men da der ikke er nogen ekstraomkostning på forbrug af strøm og vand, var det ikke et fordyernde element.

Der er en ganske udemærket købmand med slagteradeling på området med et prisniveau, som i en dansk discount forretning. Så med mindre man ikke kan undværre sin danske leverpostej, er der ingen grund til at medbringe madvarer hjemmefra.

Vores ophold var med 3 overnatninger. Skulle vi tilbage i sommerperioden og måske i en lidt længere periode, ville vi nok foretrække et lidt større hus med mere plads både ude og inde. En hel uges ferie med børn på Damp ville kræve godt vejr, så stranden og udendørsfaciliteterne kunne benyttes.
Rigtig godt til prisen..............

Rigtig godt til prisen..............

Til sammenligning gav vi samme pris for én overnatning i København på Scandic hotel (medregnet FDM rabat) dagen inden vi tog til Damp :-)

Underholdning
Badelande
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til
Schleswig-Holstein

Hoteller i Schleswig-Holstein
Rejser til Schleswig-Holstein
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.