Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Lübeck

 • Forlænget weekend i Lübeck

  (Bedømt af 30 personer)
  Det nordlige Tyskland er et perfekt tilflugtssted for danskere og andet godtfolk, der har brug for en forlænget weekend, hvor man får nye input uden at skulle spendere en mindre formue på rejsen.
  Se hele rejsetippet
 • Julemarked i Lübeck

  (Bedømt af 2 personer)
  03.12.11: Finn Sørensen
  Sammen med mine nærmeste venner tog vi til det legendariske marked i den gamle "Hansestad", Lübeck. Den middelalderlige bykerne, inden for ringen af åer, er jo, som også de selv skriver, overskuelig og er tilgængelig, fra et af de små hoteller i byen.
  Se hele rejsetippet
 • Julemarked i Lübeck

  (Bedømt af 4 personer)
  25.09.11: Matilde Olesen
  Jeg har været på julemarked i Lübeck, og hold da op en oplevelse det var, det var så hyggeligt at gå rundt dernede, især da det blev mørk, så man rigtig så lysene være tændt.
  Se hele rejsetippet
Fantastisk julemarked i Lübeck
Rejsetips indsendt af:
Nanna Rasmussen
Odense
31. marts 2011

Fantastisk julemarked i Lübeck

I december 2008 var vi til julemarked i Lübeck. Det var enormt flot og hyggeligt. Da mørket begyndte at falde på blev tusinder af lys tændt i gaderne.
Vi spiste på en hyggelig kro, før vi gik videre rundt i de oplyste gader med masser af boder. Senere på aftenen vendt vi hjemad efter en dejlig dag, og med en lidt lettere pengepung. Desværre er billederne fra turen gået tabt, men hvis man bare søger på google, kan man hurtigt få et indtryk af den hyggelige stemning.

(Billede tilføjet af FDM travel)

Shopping
Julemarkeder

Kommentarer til rejsetippet om Lübeck

På vej til Lübeck

05/12 2012 Emma
Hej Alle,
Min klasse og jeg skal til julemarked i Lübeck på Fredag (d.7/12) Jeg glæder mig rigtig meget, og det er jeg sikker på at mine klassekammerater også gør!

Jeg tænkte på om der var nolge der havde nogle tips til gode stæder at gå rundt? - eller om man bare skal gå lidt omkrig og chille.

Så har jeg et andet spørgsmål: Er det dyrt i Lübeck?

mange juleknus fra Emma :) ;)

julemarked

20/11 2012 poul kristiansen
hej,jeg og konen skal til marked D/27/11,hvad skal jeg skrive på min gps som ankomstadresse,VH Poul og kone

julen går til Lübeck

07/11 2011 karsten tambo
Jeg har været der et par gange. Det kan godt være, at det er kommercielt, men hvad så. Det er da lige meget hvor man drejer hovedt hen så drejer det sig om penge. Men tag lige og se hen over dete lille problem, og snus så stemningen ind. Det er en stemning af Jul og gerne med stort J. At man kan få slukket tørsten og sulten efter en lang tur, gør vel ikke noget. Jeg ved da godt, at mange ting er af plast. men det er det da også under hjemlige himmelstrøg.
Lad da alle os gamle få lov til at blive som barn på ny og glæde os over julen, og alle de dejlige ting den bringer med sig i form af oplevelser.
Jeg var der ikke sidste år,, men det var på grund af vejret,, men turen er berammet til i år.
Vi tager fra i Keil og derefter kystvejen mod Lübeck

god fornøjelse

Lubeck julemarked er meget mere end det

20/09 2011 Dorte Jensen
Jeg har også været på julemarkedf i Lubeck sammenn med en veninde. Det er ganske rigtig stort iog flot. Hvor stort, det egentlig er, skal man være opmærksom på, da mange ting foregår i gårde og bygninger, som ligger bare nogle få meter fra de store strøg. Vi havde taget et værelse på hotel Lindenhof for enden af gågaden, en god investering, da det kan være opslidende at nå det hele på én dag, hvis man også skal sidde og bare suge stemningen ind.
Ja, der er mange boder med det samme udvalg i slik og ting, indkøbt til lejligheden, men som kuriositet skal nævned Kunsthåndværksboderne i Helligåndskirken, det må man ikke springe over. Lækre ting, måske i den dyre ende, men vi vil jo også gerne selv have løn for veludført arbejde
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til
Schleswig-Holstein


Rejser til Schleswig-Holstein
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/kina/beijing/beijing-sommerpalads-og-zoo.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.