Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Lübeck

 • Forlænget weekend i Lübeck

  (Bedømt af 30 personer)
  Det nordlige Tyskland er et perfekt tilflugtssted for danskere og andet godtfolk, der har brug for en forlænget weekend, hvor man får nye input uden at skulle spendere en mindre formue på rejsen.
  Se hele rejsetippet
 • Julemarked i Lübeck

  (Bedømt af 4 personer)
  25.09.11: Matilde Olesen
  Jeg har været på julemarked i Lübeck, og hold da op en oplevelse det var, det var så hyggeligt at gå rundt dernede, især da det blev mørk, så man rigtig så lysene være tændt.
  Se hele rejsetippet
 • Julehyggetur i Lubeck

  (Bedømt af 6 personer)
  22.09.11: bettina bech
  Jeg har i mange år været meget vild med julen. Efterhånden som jeg er blevet ældre, synes jeg dog mindre og mindre om julen. Er træt af den er blevet så kommerciel og materiel.
  Se hele rejsetippet

Rejsetips af samme forfatter

 • Kirker, portvin og klostre

  (Bedømt af 3 personer)
  02.09.11: Finn Sørensen
  Som nylig hjemkommen fra Portugal, begyndende i Lissabon/Lisboa (Hvor mange portvins-huse findes i byen? - Ingen. De ligger alle på den anden side af floden!), så fik jeg kendskab til et "Nokia-træ" (En lettere camoufleret antennemast!).
  Se hele rejsetippet
 • Norman Foster i London

  (Bedømt af 2 personer)
  01.01.11: Finn Sørensen
  Det var også Norman Foster, der lavede det nye elefanthus i ZOO, i København, men når man vandrer i central London, ved The Tover, og Tower Bridge, så kan man ikke ikke undgå at se hans værk: "Agurken", - lidt ukærligt benævnt, af folkeviddet!
  Se hele rejsetippet
 • Ø-ferie nær Visby i Sverige

  (Bedømt af 3 personer)
  18.11.09: Finn Sørensen
  Turen igennem Skåne, er ikke så spændende, med lange motorveje. Men, når man kommer til Oskarshamn, bør man lige tage sig tid, til et besøg på "Döderhultarens" lille museum, med denne særlings små, og utroligt livagtige træfigurer. Jeg har set andre forsøg på at efterligne ham, men de har ikke samme "liv", som Axel Peterssons figurer.
  Læs hele rejsetippet
Julemarked i Lübeck
Rejsetips indsendt af:
Finn Sørensen
Vordingborg
3. dec. 2011

Julemarked i Lübeck

Sammen med mine nærmeste venner tog vi til det legendariske marked i den gamle "Hansestad", Lübeck. Den middelalderlige bykerne, inden for ringen af åer, er jo, som også de selv skriver, overskuelig og er tilgængelig, fra et af de små hoteller i byen.
Et meget stort movibelt pariserhjul, og tivoli, var med på plakaten, og kørte "Lüstigt" dagene igennem, med passende udbud af Glühwein, i lokale krus, fremstillet til formålet, og med pant, hvis man ikke valgte at købe et, til næsten samme pris. De kunne dog kende ærlige folk, så hvis der ikke var for mange omkring, så slap vi for pant og besvær! Tykke, tyske pølser kunne også fås, som andre, lokale uhyrligheder: Saurkraut, mit eisbein!

Turen rundt i byen, på gå-ben oven på brostenene, omfattede besøg i de gamle kirker, hvor flere også havde julemarked, med udsalg af brugskunst i flere kvaliteter. Også genopbygnings-udstillinger, var en del af kirkerne, for når man: "Sår vind, så høster man storm"! Og de fleste kirker havde fået voldsomme skader under krigen: 1939 til 1945. Èn havde oven i købet fået elevator i tårnet, så man kunne se ud over byen fra en udsigts-platform, under spiret!

Danske turistbusser ankom jævnligt, så undertiden havde vi vundet det tabte land tilbage, og man hørte næsten mere dansk end tysk. - Som også i London, under en dansk efterårsferie, for et år siden, hvor det nærmest var svært at finde engelsktalende personer!

(Billede tilføjet af FDM travel)

Shopping
Julemarkeder
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til
Schleswig-Holstein


Rejser til Schleswig-Holstein
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.