Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Malente

 • Weekendophold

  (Bedømt af 1 person)
  Fantastisk sted, med en kæmpestor sø, det ligger lidt sydøst for Kiel, dejlig mad og vi fik 30 min. massage gratis og 2 drinks var også gratis, og så var vi på besøg hos slagter Hans Petersen hvor de havde rigtig mange skinker og man kunne købe suppe og en plade med skinke og sidde i restauranten og vi købte skinke og brød.
  Se hele rejsetippet

Rejsetips af samme forfatter

 • Miniatur Wunderland i Hamburg

  (Bedømt af 6 personer)
  02.05.13: Trine
  Hamburg er en fantastisk by. Den er et oplagt mål til en forlænget weekend, for den ligger så tæt på. Udover shopping i Weltklasse i alle de store arkader og passager rundt omkring i Alster-kvarteret og de andre kvarterer så som Schanzenviertel, så er der også en masse gode ting at se, som du måske ikke lige havde regnet med. En af disse er for eksempel Miniatur Wunderland.
  Se hele rejsetippet
 • Vandfald ved Algar på Costa Blanca

  (Bedømt af 6 personer)
  05.04.13: Trine
  Jeg har holdt ferie på Costa Blanca i rigtig mange år, og alligevel er der stadig ting, jeg endnu ikke har set. Da jeg var der i påsken 2013, fik jeg for først gang set vandfaldet Les Fonts d’Algar lidt uden for Callosa d’en Sarriá, ca 15 km fra Benidorm.
  Se hele rejsetippet
 • Weekendtur til Flensborg og Lyksborg

  (Bedømt af 13 personer)
  18.03.13: Trine
  Overvejer du en lille weekendtur syd for grænsen, kan jeg varmt anbefale Strandhotel Glückburg. Jeg var på en lille venindetur i marts 2013, og vi var begge enige om at, hotellet og beliggenheden er helt i top.
  Se hele rejsetippet
Miniferie i Malente, Sleswig-Holsten
Rejsetips indsendt af:
Trine
København
6. juli 2012

Miniferie i Malente, Sleswig-Holsten

Har I lige et par dage til overs, og trænger I til at komme lidt væk hjemmefra, kan jeg varmt anbefale en tur til Malente i Slesvig-Holsten.
Det er en hyggelig lille by omgivet af en masse søer, og området kaldes også det holstenske Schweiz. Det ligger ikke langt fra Lübeck og Puttgarden, så det tager faktisk ikke lang tid at komme dertil.

Sejltur på de fem søer

Det er en lille by og der er ikke mange butikker, så det er ikke for at shoppe, I skal tage hertil. Derimod kan det blive til mange gåture og sejlture på søerne i området. Vi startede med at tage en tur på de 5 søer – en rundtur på ca. 2 timer eller 11 kilometer (5 Seen-Fahrt). Det er muligt at stå af forskellige steder og så blive samlet op igen senere. Da vi havde booket wellness-behandlinger senere på dagen, nøjedes vi med at tage turen frem og tilbage i et hug. Ellers lægger båden til i Plön, hvor der ligger en restaurant/cafe lige ved anlægsbroen. Stedet så meget hyggeligt ud og de giver en smule rabat, hvis du er taget med udflugtsbåden. På den anden side af byen ligger Kellersee, som man også kan komme ud at sejle på.
Udsigtstårn og vildsvin

Udsigtstårn og vildsvin

Lidt udenfor byen, i en lille landsby Neversfelde, ligger et udsigtstårn (Holzturm). Tårnet ligger på en 90 meter høj bakke og selve tårnet er 28 meter højt. Herfra har man en fantastisk udsigt over både byen, søerne og det omkringliggende landskab. Tårnet nås let til fods gennem skoven fra Malente. På vej til udsigtstårnet kommer i forbi vildtindhegningen med krondyr og vildsvin. Her er også forskellige plancher, der fortæller om dyrelivet i skoven.
Fischbrötchen

Fischbrötchen

Vi gik en lille tur langs med Kellersee-promenaden og endte ved den hyggelige cafe Seehütte. En lille cafe, der serverer lækre Fischbrötchen, dvs rundstykker/flute med forskellige slags sild. De laver også de lækreste kager. Her er utroligt hyggeligt og fredfyldt, og man sidder på bådebroen helt ud til vandet, hvor ænderne snadrer rundt. Et skønt sted at fordrive en time eller to i solen med en kold Flensburger Pilsner i hånden.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til
Schleswig-Holstein


Rejser til Schleswig-Holstein
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/kina/beijing/wangfujing-beijing-night-market.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.