Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Schleswig-Holstein

Læs mere om rejser til Schleswig-Holstein

Sæler og ændrede planer i Friedrichskoog i Tyskland

Nogle gange, når man forventer at opleve noget bestemt, så sker der noget uventet, og man kommer til at opleve noget helt andet. Det var hvad der skete for os, da vi kørte ud i håbet om at komme ud og se sæler i naturen ved byen Friedrichskoog.
Skæbnen ville, at vi fik parkeret på den forkerte P-plads.
Så da vi var gået ud til diget i håbet om at finde sæler i havet på den anden side, fandt vi kun marsken og ingen sæler. Til gengæld kunne vi se over til sælakvariet ovre på den anden side af havneløbet.

Det var ikke lige hvad vi havde regnet med, men det så ud til at være meget velbesøgt af børnefamilier.
Den lille fiskecafe

Den lille fiskecafe

Skuffede og på vej tilbage til bilen besluttede vi os for frokost. Der var et lille spisested på havnen. Skiltet sagde Stührk Fischhaus, og udefra så det ikke ud af meget i støvregnen.
Men da vi kom ind, åbnede der sig en større fiskedisk foran os. Mulighederne indenfor lokale fisk og skaldyr var store, både til at 'spise her eller tage med hjem'.

Vi valgte nogle simple retter med masser af skaldyr. Lynstegte scampi med hvidløgsbrød og krydrede små rejer, som jeg har lyst til at kalde fjordrejer, og brasekartofler. Ikke det store gourmet, men smagte super fint i sin enkelhed i det triste gråvejr.

Det kan klart anbefales, hvis man er ude efter en hurtig og simpel frokost i området. Hvis det havde været høj sol og sommer, så tror jeg, oplevelsen havde været endnu bedre.
http://www.fisch-und-krabben.de/

Restauranter
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Marianne Gotfredsen s profilside

Læs mere om rejser til
Schleswig-Holstein

Hoteller i Schleswig-Holstein
Rejser til Schleswig-Holstein
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.