Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Weissenhäuser Strand

Aktiv ferie med din familie
Rejsetips indsendt af:
Lotte Drachmann
Galten
14. feb. 2009

Aktiv ferie med din familie

Vi havde 5 aktive feriedage i Weisenhauser Strand. Mulighederne er mange, men især det store vandland og de mange rutcherbaner vagte stor begejstring.

Dagene startede med lidt motion....

Vi havde i år valgt at tilbringe vores ferie på Weissenhäuser-Strand i Tyskland.

Kun nogle få unger forinden bestemte vores ældre søn sig for at tage med en moster og onkel på skiferie i Norge. Lillebroren skulle ikke snydes for den lovede ferie i Tyskland. Han fik så lov til at invitere en klassekammerat med så han havde en at tumle med når os gamle blev trætte.

Dagene startede som regel med en times badminton eller minigolf. Om eftermiddagen eller aftenen stod den på på badeland i 2-3 timer. Det var her vi erfarede at der var færrest mennesker i vandlandet.

Om aftenen var de simpelt trætte og opbrugte så der stod den mest på nitendo DS og en enkelt gang tog vi slag air hockey.

Stedet kan abslolut anbefales for familier med børn i alle aldre. Man har mulighed for at være sammen og rigtig hygge sig. Når man så er træt om aftenen er der jo altid mulighed for et spil kort o.lign.

Kommentarer til rejsetips om Weissenhäuser Strand

tilbage igen igen

18/11 2009 tina nielsen
vi har været her et par gange og de unge vil afsted igen og de er 18 til 24 og farfar på 76 syntes også her er dejligt og man kan også gå en tur ved den dejlige strand så vi tager en tur igen til næste år for 4 gang go tur
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til
Schleswig-Holstein


Rejser til Schleswig-Holstein
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.