Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Weissenhäuser Strand

Tid til hygge med børnene
Rejsetips indsendt af:
Hanne Nielson
Horsens
17. feb. 2009

Tid til hygge med børnene

Så gik vinterferien for 5. gang til Weissenhäuser. Igen ned til stedet, hvor vi bare føler os velkommen og hjemme. Et dejligt feriecenter tæt på Østersøen og kun 60 km. fra Lübeck, der også er et besøg værd.

Så skal vi slappe af.

Nu er det 5. gang, vi vælger en tur til Weissenhäuser og det er ikke uden grund.
Allerede da vi sætter os i bilen, er feriestemningen i top, og de 4-5 timers kørsel incl. pauser og grænsehandel er ingen hindring.

Vi har en dejlig tur derned, og det er uden sommerfugle i maven,vi henvender os i receptionen for at hente nøglen til vores bungalow.
Det lyder for nogle kedeligt. For os betyder det mere tid med børnene, for vi skal ikke bruge tid på, at sætte os ind i en masse ting.

Vi får nøglen, kører hen til vores bungalow og får os indrettet. Vi smiler lidt, da vi kan se, at de penge vi har lagt de sidste 4 gange nu kommer os til gode. Der er bygget helt nyt badeværelse - HERLIGT.

De kommende dage erfarer vi, at de faktisk er igang med en gennemgribende renovering. Mange lejligheder og bungalows er ved at få ny stue og køkken. Vi læser også, at det subtropiske badeland skal renoveres, så det er klar med nye rutchebaner, biograf mv. næste år.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til
Schleswig-Holstein


Rejser til Schleswig-Holstein
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/yellowstone/midtvesten-og-rocky-mountains.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.