Billedet er fra Schwarzwald

Fakta

 • Restaurant
  Restaurant
 • Elevator
  Elevator
 • Bar
  Bar
 • Safe
  Safe
 • Aircondition
  Aircondition

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Park Inn by Radisson Stuttgart

Beliggende nær Marienplatz i Stuttgarts centrum.
Park Inn Stuttgart ligger godt I Stuttgarts centrum i krydset af Hauptstätter Strasse og Kolbstrasse, kun 100 meter fra Marienplatz. Stuttgart er kendt for kultur og industri og gæster her vil finde et stort udvalg af teatre, museer og virksomheder nær hotellet. Stuttgart lufthavn ligger kun 13 km fra centrum.
Der er butikker, restauranter, barer, museer og teatre nær hotellet. Der er desuden nærliggende seværdigheder som Staatstheater som vandt den Theater of the year prisen i 2006 samt Mercedez-Benz Museum og Porsche Museum for de bil-glade. Der ud over er der det historiske Wilhelma Zoologiske og botaniske have.
På hotellet findes reception, lobby, restaurant, lounge bar, tagterrasse, fitness og wellnesscenter med sauna og lokale til afslapning, mødefaciliteter og parkeringskælder (mod ekstra gebyr). Der er trådløs internetadgang (mod ekstra gebyr) gennem hele hotellet.

Hotelværelserne er udstyret med badeværelse, tv, telefon, pengeskab og trådløs internetadgang (mod ekstra gebyr).

Adresse: Hauptstaetter Strasse /Kolbstrasse, 70178 Stuttgart, Germany.

Denne side er udskrevet d. 23. februar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/koh-samet/novotel-rayong-rim-pae-resort.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.