Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Andre rejsemål i Europa

Sommerferie i Tyskland

Her kan du bestille din sommerferie i Tyskland. Udfyld din rejseperiode i søgeboksen og klik ”Søg rejse”. Så vælger du let en spændende sommerferie i Tyskland.

Sommerferie über alles

Vælg feriested på kort eller fra listen
I Tyskland finder du en fantastisk mangfoldighed, der gør landet til en af de mest interessante sommerferie-destinationer i Europa.

Din sommerferie i Tyskland kan fx være en kør-selv ferie, storbyferie eller en afslappende familieferie. Udforsk fx Harzens smukke natur, hanse-stæderne i Mecklenburg eller kysterne i Schleswig-Holstein.

I Tyskland veksler naturen fra bølgende marker, frodige skove til smukke bjerge med små skønne lands-byer. Foretrækker du en pulserende storby, ligger Berlin fx kun en time med fly fra Danmark.

Lejer du en af FDM travels udvalgte ferieboliger og hoteller bor du godt på din sommerferie i Tyskland.
Schleswig-Holstein med strand og vand

Schleswig-Holstein med strand og vand

I Schleswig-Holstein finder du et naturskønt område, der rummer en guldgrube af spændende historier og fortællinger om vikinger, konger og fyrster. Og du skal ikke køre særlig langt for at komme til Schleswig-Holstein, der ligger lige på den anden side af grænsen mellem Danmark og Tyskland. Området er oplagt til dig, der ønsker en hyggelig kør-selv sommerferie. Tag hele familien med og nyd bl.a. Vesterhavet med Vadehavet samt de lange hvide sandstrande ud mod Østersøen.
Læs mere om sommerferie i Schleswig-Holstein
Hansestæderne i Mecklenburg

Hansestæderne i Mecklenburg

Fabelagtige hansestæder som Lübeck, Wismar, Rostock og Stralsund er nogle af topattraktionerne, når du holder din sommerferie i Mecklenburg i Tyskland. Det er altid spændende at studere hansestædernes imponerende facader, skønhed og historie. Flere er optaget på UNESCOs fornemme liste over verdens kulturarv. I Mecklenburg kan du også opleve en levende natur med bl.a. storke, havørne og bævere. Desuden kan du udforske hele tre nationalparker, når du holder sommerferie i Mecklenburg i Tyskland.
Læs mere om sommerferie i Mecklenburg
Sommer i Berlin

Sommer i Berlin

Når du holder sommerferie i Berlin, vil det snart gå op for dig, at hovedstaden i Tyskland hører til blandt de ypperste storbyer i verden. Der er altid tempo på i Berlin. Her kan du boltre dig med museumsbesøg, trendy indkøbscentre, teatre, koncerter, natklubber, restauranter, caféer og ikke mindst de mange eksempler på forrygende og nyskabende arkitektur. Når du først har holdt din sommerferie i Berlin, vender du snart tilbage for at opleve byen igen.
Læs mere om sommerferie i Berlin
Hamburg uden filter

Hamburg uden filter

En sommerferie i Hamburg er lige noget for dig, hvis du holder af shopping, kulturoplevelser eller bare sætter pris på en energisk storby med sin egen originale karakter. Tæt på grænsen mellem Danmark og Tyskland finder du den herlige storby med klassiske gamle bygninger ret op og ned af ny og vovet arkitektur. Du kan også udforske de sjove små beværtninger, der konkurrerer med trendy restauranter, caféer og barer. På underholdningsfronten står de store elegante opsætninger i stærk kontrast til de mørke stripklubber.
Læs mere om sommerferie i Hamburg
Sommerferie i det centrale Niedersachsen

Sommerferie i det centrale Niedersachsen

I Niedersachsen konkurrerer byerne om at have de smukkeste bindingsværkshuse i Tyskland. Området er helt ideelt til en sommerferie eller blot en overnatning, hvis du kører i bil for at holde sommerferie længere nede sydpå i Tyskland eller Europa. Er du på udkig efter storbyens puls, så læg vejen forbi Hannover. I idylliske Celle kan du snuse til historien om den danske dronning Caroline Matilde. Holder du sommerferie med børn i Tyskland, så har VW opført oplevelsesområdet, Autostadt, som hitter hos bilentusiaster i alle aldre. Endelig byder naturen i Niedersachsen på både vandreture, cykelture og bådudflugter.
Læs mere om sommerferie i det centrale Niedersachsen
Harzens store mangfoldighed

Harzens store mangfoldighed

Få timers kørsel fra Danmark finder du Harzen, der er et godt og sikkert valg til din sommerferie Tyskland. Blandt de dramatiske bjerge, skove og søer ligger hyggelige og charmerende byer som Goslar, Bad Harzburg og Wernigerode. Holder du sommerferie i Harzen kan du tage på stille vandreture i bjergene eller dyrke udfordrende klatring på de stejleste klippesider. Besøg også den smukke Nationalpark Harz eller tag på spændende museumsbesøg i nedlagte miner og drypstenshuler.
Læs mere om sommerferie i Harzen
Forførende Rhein-Mosel

Forførende Rhein-Mosel

En sommerferie i Rhein-Mosel nord for Schwarzwald i det nordvestlige Tyskland går rent ind hos de fleste. Her i området ligger slotte og borgruiner på bjergtinderne og fortæller hjertegribende historier om fortidens myter, ridderkampe og krigeriske hændelser. Elsker du vin, så er Rhein-Mosel også et godt sted at holde sommerferie i Tyskland. Vinmarker og vinbjerge vokser overalt og lokalområderne tilbyder deres egne vinfester. Ellers kan du altid besøge den lokale vinbonde og få dig en smagsprøve eller to. Oplev også de legendariske floder Rhinen og Mosel, når du holder sommerferie i Rhein-Mosel.
Læs mere om sommerferie i Rhein-Mosel
Dramatisk og romantik i Sydtyskland

Dramatisk og romantik i Sydtyskland

Sydtyskland er det rette valg, hvis du ønsker en sommerferie fuld af blændende natur med spejlblanke søer, dramatiske bjerge samt romantiske slotte og borge. I det sydlige Tyskland kan du også tage på vandre- og cykelture, hvor du virkelig nyder naturen på nærmeste hold. Prøv også en af de mange svævebaner, der giver dig overblik og fantastiske udsigter. Området vrimler med dramatiske slotte og borge, men højdepunktet er uden tvivl Neuschwanstein slottet. Trænger du til lidt storbystemning på din sommerferie, kan du tage en afstikker til Augsburg eller München.
Læs mere om sommerferie i Sydtyskland

Billeje i Tyskland

Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige billeje, når du holder sommerferie i Tyskland. Du kan let og overskueligt bestille billeje online
Lej en bil i Tyskland

Start nu! Det er let at bestille din sommerferie i Tyskland

Denne side er udskrevet d. 23. februar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/rejsetilbud/sydafrika/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.