Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejser til Sydtyskland

Holder du af blændende natur med spejlblanke søer, dramatiske bjerge samt romantiske slotte og borge? Så er Sydtyskland det rigtig sted for dig. Rejser du til Sydtyskland kan du tage på vandre- og cykelture, hvor du nyder naturen på tætteste hold. Prøv også en af de mange svævebaner, der giver dig overblik og fantastiske udsigter. Romantiske og dramatiske slotte og borge ligger strøet ud over området, men højdepunktet er uden tvivl Neuschwanstein slottet. Trænger du til lidt storbystemning, kan du tage en afstikker til Augsburg eller München. Lejer du en af vores udvalgte ferieboliger eller hoteller bor du godt på din rejse til Sydtyskland.

Dramatiske, romantiske Sydtyskland


Bayrischer Wald - skøn natur og masser af aktiviteter for hele familien

Bayrischer Wald
Bayrischer Wald er et stort naturområde nord for Passau, mellem Regensburg og den tjekkiske grænse mod øst. Flotte bakkede landskaber blandet med skovområder og landbrug så langt øjet rækker.

Området er ideelt til en aktiv ferie for hele familien, hvor du kan være aktiv i dit eget tempo, og hvor du uden stress kan nyde stilheden og freden i naturen. Der er et utal af cykel- og vandrestier som er meget velmarkerede. Mange steder er der ekstra krydderi på stierne i form af udskårne figurer, aktivitetsbaner eller spil, som er sat op til alles brug.
Baumwipfelpfad ved Neuschönau

Nationalparken Bayrischer Wald

Flere steder er der fantastiske Tree Top Walk. I Nationalpark Bayrischer Wald finder du fx Worlds longest Tree Top Walk i Baumwipfelpfad ved Neuschönau. Højeden er mellem 8 og 25 meter over jorden på den 1.300 meter lange tur og slutter i det enorme åbne trætårn, hvor platformen er hele 44 m oppe og højdepunktet på besøget. Herfra er der en fantastisk udsigt over træerne og landskabet.

Ved Sankt Englmar i Maibrunn er der en anden noget mindre Tree Top Walk på 370 meter, hvorfra der også er en betagende udsigt. Her er der sjove aktiviteter med gættelege omkring de lokale dyr… lige noget for børnene.

Der er masser af andre aktiviteter i området. Ved Sankt Englmar er der fx Rodel-Paradies med to populære sommerkælkebaner på hver 1.000 meter, samt en lang række andre attraktioner, der vil glæde ethvert barn.
Neuschwanstein slot kan opleves i Sydtyskland

Regensburg

Regensburg er en meget smuk og velhavende by, der ikke blev ramt af II Verdenskrigs bombardementer, og derfor fremstår som en af Tysklands bedst bevarede byer. Ud over selve middelalderbyen bør du prøve en Regensburger Bratwurst fra verdens ældste fast food restaurant Historische Wurstküche ved Steinernen Brücke, hvor der i over 500 år er blevet serveret grillpølser.
 

Allgäu/Bayerische Schwaben

Det er stort set underordnet, hvornår på året du rejser til dette område i Bayern i Sydtyskland. Sommer, vinter, forår og efterår er naturen en oplevelse lige fra de skønne dybblå søer til de majestætiske Alper. Her finder du også det helt fantastiske Neuschwanstein slot, der med garanti slår benene væk under dig. Husk kameraet med friske batterier. Kører du gennem Tyskland via A7, ender du ved den lille by, Füssen, der ligger midt i et dejligt naturområde (Königswinkel) med flere idylliske badesøer.
 

Allgäer Alpen

Allgäer Alpen ligger i den sydvestligste del af Sydtyskland, der byder dig på de smukkeste bjerglandskaber. Fra skisportsbyen, Oberstdorf, finder du utallige vandre- og cykelstier til bjergene. Du kan også tage en af de mange bjergbaner, bl.a. Tysklands største svævebane, Nebelhorn-banen. Turen bombarderer dig med indtryk og en fantastisk udsigt over området. Du skal bare pakke frokostkurven og se at komme af sted.
Allgäer Alpen i Sydtyskland

Oberbayern – til tops i Tyskland

Du får en god cocktail af oplevelser, når du rejser gennem Oberbayern i Sydtyskland. Du kommer bl.a. til den olympiske by, Garmisch-Partenkirchen, fra vinterlegene i 1936. Det er i dag en meget berømt kurby og tonerne fra de mange sommerkoncerter, er med til at gøre byen til en af de mest populære i Sydtyskland. Naturen i Oberbayern er noget af det smukkeste, Sydtyskland har at byde på. Tysklands højeste bjerg, Zugspitze, lokker med imponerende gletsjere og en fabelagtig udsigt. Du kan nå toppen med tandhjulsbanen i Garmish, en tur på 75 min og svævebane det sidste stykke. Du kan også vandre hele vejen, hvis du har tid nok og godt fodtøj med.

Oberrammergau er en lille by, hvor du kan opleve opera gennem hele sommeren, når du rejser til Sydtyskland. Fra Oberrammergau kan du også tage på en god udflugt til skønneste lille slot, Linderhof, som Ludvig 2. fik bygget. Parken omkring slottet er et kunstværk i sig selv.
 

Chiemesee

Søen Chiemesee er et oplagt mål, når du rejser til Sydtyskland. I søen finder du to småøer med smukke slotte og klostre, der vitterlig er et besøg værd. Selve søen er omgivet af imponerende bjerge, der spejler sig i vandet og er oplagt til en dejlig vandre- eller cykeltur.
Berchtesgadener Land

Berchtesgadener Land

Bjergene omringer Berchtesgadener Land fra tre sider og du bliver med garanti overvældet af områdets skønhed. Du kan gå på opdagelse i Nationalpark Berchtesgarden med en forrygende natur, hvor bl.a. Königsee er hele turen værd. Som skarp kontrast til områdets skønhed, gemmer det på minder fra Hitlers storhedstid. Du kan faktisk nyde et måltid mad på Kehlsteinhaus, der tidligere var Hitlers tehus. Sommerhuset, hvor han modtog udenlandsk besøg, blev derimod sprængt i luften efter krigen.
München

München

Rejser du til München kan du fx gå på indkøb i en af Tysklands hippeste byer med masser af attraktive butikker og gode kvalitetsvarer. Du kan også opleve barokpaladset Nymphenburg, den Engelske Have samt det berømte Hofbräuhaus og Operaen. Endelig er Oktoberfesten vidt berømt i hele Europa sammen med et af Europas bedste fodboldhold, Bayern München, som du kan opleve på Allianz Arena, når du rejser til München.

Billeje i Sydtyskland

Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige billeje, når du rejser til Sydtyskland. Du kan let og overskueligt bestille billeje online
Lej en bil i Tyskland

Start nu! Det er let at bestille din rejse til Sydtyskland

Se liste med alle ferieboliger i Sydtyskland
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyskland/sydtyskland/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.