Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Sydtyskland

Læs mere om rejser til Sydtyskland

Den romantiske vej i Sydtyskland
Rejsetips indsendt af:
Bodil Goul Jensen
Skive
26. marts 2010

Den romantiske vej i Sydtyskland

Egentligt skulle turen som sædvanligt gå igennem Tyskland med fuld fart, men ved en tilfældighed havde vi hørt om den romantiske vej i Sydtyskland. Vi gav os selv tid til at køre ind på vejen. Det var et held, for de næste dage på den romantiske vej skulle vise sig at blive den bedste del af ferien.

Den romantiske vej i Sydtyskland

Vi danskere har nok stadigt nogle fordomme i forhold til Tyskland, men de fordomme blev virkelig gjort til skamme på den romantiske vej. Den ene mere charmerende og flotte by efter den anden afløst af dejlig natur gjorde, at vi kom 4 dage senere til Provence end planlagt. Det var i oktober sidste år. Vejret var pragtfuldt i Sydtyskland. Vi fandt små hyggelige hoteller, spiste god mad og drak dejlig tysk vin. Det bliver ikke sidste gang, at turen til Sydeuropa ville komme til at vare flere dage. Måske vil turen ofte kun nå til Tyskland og ikke længere.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyskland/sydtyskland/den-romantiske-vej-i-sydtyskland.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.