Billedet er fra München

Fakta

  • Fitnesscrum
    Fitnesscrum
  • Parkering
    Parkering
  • Mødelokaler
  • Business Center
  • Døgnåben reception

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Citadines Munich Arnulfpark

Dejlige lejligheder i München med henholdsvis et og to værelser, alle perfekt indrettede. Receptionen er åben 24 timer i døgnet, og hotellet har vaskeri, parkeringskælder og morgenmadsrestaurant.
München ligger perfekt både til en enkelt overnatning eller til et par spændende dage med shopping og sightseeing. Den smukke by frister med mange interessante oplevelser og er meget mere end den berømte oktoberfest. München er også det perfekte udgangspunkt for ture til Neuschwanstein eller en sejltur på en af smukke søer i omegnen.

I München kan I bl.a. besøge det hyggelige Viktualienmarkt samt de store gågadeområde med masser af forretninger. Og glem ikke et af de traditionelle ølhuse som Hofbräuhaus og Augustiner Bierhalle eller det spændende Deutsches Museum (med fly, rumsonder m.m.) og slap af med en tur i den smukke Englischer Garten, en af verdens største byparker.

Citadines Munich Arnulfpark
Lejlighedshotellet har 146 lejligheder fordelt på seks etager. 1-værelses lejligheder har sovesofa, og 2-værelses lejligheder har en queensize seng og en sovesofa. Alle lejligheder har aircondition og  fuldt udstyret køkkenniche med bl.a. mikroovn, køleskab og opvaskemaskine, satellit- eller kabel-tv og telefon. Sengene er redt op ved ankomst. Ugentlig rengøring og skift af sengelinned og håndklæder. Yderligere rengøring/skift kan foretages mod betaling.

Lejlighedshotellet har morgenmadsrestaurant, fitnessrum, vaskeri og WiFi.

Denne side er udskrevet d. 30. maj 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/korfu/daskalos-studios.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.