Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om München

Læs mere om rejser til München

München, Tysklands mest besøgte by!
Rejsetips indsendt af:
Rikke Nielsen
Varde
15. jan. 2013

München, Tysklands mest besøgte by!

München er den mest besøgte by i Tyskland og dette er ikke uden grund! Selvom byen nok er mest kendt for sin årlige Oktoberfest (også kaldet Wiesn), så rummer den altså også en del andre ting.
På byens top 10 er blandt andet Marienplatz, det er en slags rådhusplads med tilhørende gader af bare shopping. De har blandt andet en gade bestående af butikker som Prada, Lui Vitton, Raloh Lauren og mange flere. I byens nybyggede rådhus er også det meget populære dukkespil som for enhver er sjovt og anderledes at opleve. Øvrige seværdigheder er f.eks. Frauenhoferkirchen, Englischer Garten og også Deutsche Museum er et besøg værd.
Nationaltragten
Nationaltragten

Øllets hovedstad

Er man til øl er Hofbräuhaus bestemt et sted man bør besøge. Det er byens ældste ølbryggeri, her oplever man hele den bayerske kultur med musik, personalet i det bayerske tøj og selvfølgelig stemningen. Af spisesteder er især Augustiner Keller, L’Osteria og Vapiano meget kendte.
Therme Erding
Therme Erding

Familien i højsædet

Skal du og din familie på tur til byen er steder som Zoologisk have i Heilbrunn, Sealife ved Olympia Stadium og Therme Erding de bedste steder du kan tage hen. Therme Erding har Europas største vandrutsjebaneland og desuden verdens længste vandrutsjebane. Dog er der her også tid til at nyde boblerne i spaene, welness eller afslapning i poolbaren. Det er for alle en oplevelse at se byen til fra oven, en tur op i kirketårnet eller en gåtur op ad Olympia Berg er den perfekte mulighed for dette.
Englischer Garten
Englischer Garten

Nyd sommeren

En varm sommerdag foregår for de fleste ved stranden, her i München er ikke så megen havudsigt med til gengæld er Englischer Garten det perfekte sted en varm sommerdag. Gennem parken løber en lille flod kaldet Isarfloden, her er rig mulig hed for en dukkert dog skal man passe på den strøm der kan være. Er du i EG er en tur til Chinesher turm et must, her oplever du en biergarten hvor der er rig mulighed for køb af både øl, mad og meget andet. Her er desuden en legeplads!
Allianz Arena
Allianz Arena

Sportsinteresset?

Er du fodboldfan vil Allianz Arena være stedet for dig. Det er et stort fodboldstadium som kan indeholde op til 72.000 vilde fodboldfans. Der er mulighed for rundvisning, køb af souveniers og dejlig bayersk mad. Er du yderligere interesseret i sport og atletik ligger bayern inde med et stadium, et stadium som er bygget til Olympiaden i 1972. Også her er en rundvisning mulig for bare en skilling.
Hard Rock Cafe Munich
Hard Rock Cafe Munich

Nattelivet

Er du til byture samt fest og ballade er byen også lige noget for dig. München rummer mange og store diskoteker, men også barer ligger på rigtig mange gadehjørner. Det største diskotek er Klangwelt, men du til mindre steder er Sugar og Nachtgalleri nær byens midte også rigtig god. Der findes desuden en slags gade for nattelivet, denne hedder Kultfabrik. En international cafe er også at finde i München, nemlig Hard Rock Cafe
Deutsche Museum
Deutsche Museum

Kultur og Historie

Er du mere kulturel er du så heldig at München er fyldt med Museer der beretter om fortiden, men også nye kommer med tiden til. Udover Deutsche Museum findes b.la. Alte- og Neue Pinakothek som for kulturelskere ville være en oplevelse værd. Der findes desuden mange slotte og historiske bygninger rundt i byen. Tysklands største KZ lejr ligger i München, Dachau og med interesse for historie er dette en del af byen du simpelthen skal opleve. Det giver et indtryk af hvordan det var, du kan endda opleve bygningerne for ”Brausebad” hvis dette har din interesse.
De tyske alper
De tyske alper

Det hele værd!

München er byen for enhver, ung som gammel, og selv for børnefamilier vil der være noget for alle.

God tur til det sydtyske!

Kommentarer til rejsetippet om München

Det lyder rigtig dejligt!

21/01 2013 Kasper
:)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Sydtyskland

Hoteller i München
Rejser til Sydtyskland
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/vietnam/phu-quoc/restauranter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.