Fakta

  • Natur Natur
    Natur
    Natur
  • Wellness & spa
    Wellness & spa

Læs mere om

Parkhotel am Soier See, Bayern

Lækkert hotel i Ammergau Alperne

Wellnesshotel Parkhotel am Soier See i Bad Bayersoien er det perfekte sted til en afslappende ferie i Bayern. Hotellet ligger i fredelige omgivelser og er det perfekte udgangspunkt for udflugter til Schloss Neuschwanstein, Kloster Ettal, Berchtesgaden og Garmisch Partenkirchen.
Fra 705 kr.

pr. person pr. nat i dobbeltværelse inkl. morgenbuffet.

Information om Parkhotel am Soier See

African Lounge
African Lounge
Kamin Lounge
Kamin Lounge
Panoramapool
Panoramapool
Hvilerum wellness
Hvilerum wellness
Soier See
Soier See
Parkhotel am Soier See
Det familiedrevne Parkhotel byder på en personlig og behagelig atmosfære. Hotellet er fra 1990 og det er værtsparret Dr. Franziska Fehle-Friedel und Wolfgang Friedel der står for den daglige drift. Deres lidenskab er vin, wellness, musik og Afrika.

Hotellet har en hotelbar med etn hyggelige orangeri og bibliotek samt restauranterne Jahreszeiten og African Lounge med dertilhørende Kaminlounge og Seeterrasse. Her serveres f.eks. byerske retter, letter alpint wellnessretter og afrikanske sopecialiteter. Ikke mindst hotellets vinkælder er helt ekstrordinær. her tilbyders over 160 udsøgte vine til enhver årstid og ethvert måltid. 

Hotellet har også en stor wellnessafdeling Vitalquell med afrikansk saunaverden "Amani Spa", panorama swimmingpool med udsigt til Ammergauer Alpen, Vitalbistro  og meget mere. Hotellets gæster har fri adgang til Vitalquell inkl, badekåbe og badetøfter. Behandlinger betales dirkete.

Ophold på Parkhotel inkluderer fri adgang til det 1.500 kvm store wellnessområde med panorama-pool, fitnessrum og afrikanisk saunalandskab. Desuden er hotellets store morgenbuffet inkluderet.  

Det er muligt at tilkøbe hotellets "Verwöhnpension" for ca. 210 kr. som inkluderer salat- eller suppebuffet til frokost (eller I kan smøre en frokostpakke ved morgenbordet), kaffe/te og kager i Vitalqúell om eftermiddagen samt en 4-retters menu eller buffet om aftenen. Det er også muligt at bestille retter med lavt indhold af kulhydrater og fedt eller til særlige allergier eller ernæringsbehov.
 

Værelsestyper

Dobbeltværelse "Kuschel"

Ca. 27 kvm. Badeværelse med hårtørrer, badekåber og badetøfler. Dobbeltseng (to enkeltsenge) à 90 x 200, siddehjørne, satellit-tv, telfon, radio, trådløst internet og safe.

Dobbeltværelse "Landhaus"

Ca. 30 kvm. Badeværelse med hårtørrer, badekåber og badetøfler. Balkon eller terrasse. Dobbeltseng (to enkeltsenge) à 90 x 200, siddehjørne, satellit-tv, telfon, radio, trådløst internet og safe.

Juniorsuite

Ca. 40 kvm. Beliggende i Residenz "St. Rochus" eller "Kurpark" (forbundet til hovedbyningen med tunnel). Badeværelse med hårtørrer, badekåber og badetøfler. Balkon eller terrasse med bjerg- eller søudsigt. Dobbeltseng (to enkeltsenge) à 90 x 200. Adskilt stue med sidedehjørne, satellit-tv, telfon, radio og safe.

Wellnesssuite

Ca. 40 kvm. Fredeligt beliggende i Residenz "Kurpark" (forbundet til hovedbyningen med tunnel). Badeværelse med hårtørrer, badekåber og badetøfler. Balkon eller terrasse med bjerg- eller søudsigt. Dobbeltseng (to enkeltsenge) à 90 x 200. Adskilt stue med sidedehjørne, satellit-tv, telfon, radio og safe. CD- og DVD-spiller, kaffe/te bakke, buksepresse og duftlampe med aromaolie.

Noter

Prisen inkluderer:

Trådløst internet (delvist).

Skal betales på stedet:

Turistafgift 2,20 € pr. person pr. dag.

Eventuelle ekstra udgifter:

Garage 5-8 € pr. dag. Hund 18 € pr. dag.

Start nu! Det er let at bestille Parkhotel am Soier See


Lækkert hotel i Ammergau Alperne
Fra 705 kr.

Prisen er pr. person pr. nat i dobbeltværelse inkl. morgenbuffet.

Produktet er midlertidigt lukket for booking for perioden.

Vi forventer at aktivere det igen snarest.
I mellemtiden er du velkommen til at kontakte os for mere information.

Kontakt os nedefor eller
se åbningstider og adresser her.

Eksempel på værelse
Eksempel på værelse
Eksempel på værelse
Eksempel på værelse
Denne side er udskrevet d. 19. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyrkiet/tyrkiet-3.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.