Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Sydtyskland

Læs mere om rejser til Sydtyskland

Rejsetips indsendt af:
Inger Dehn
8230 Åbyhøj
9. juli 2010

Prøv at vandre i bjergene

Alle har mulighed for at blive bjergvandrere, som jo ikke har noget med klatring at gøre. Som vi har naturstier og vandreruter i Danmark, findes der tilsvarende i Tyskland/Østrig.

Oberstdorf

Bjergene bruges af vi danskere for det meste om vinteren til skiløb, jeg kan anbefale at benytte skilifter op på bjergene og så vandre op langs ad bjerget. Det kræver ikke den store kondition, dog vil solide vandresko/støvler være godt at bruge, man går for det meste på bjergets skarpe skærver.
 
Oberstdorf kender de fleste fra fjernsynets udsendelser fra hopbakken. Lige efter den kommer man til en lift, hvor man kan komme højt op, stolelift, og så vandrer man over grænsen til Østrig, man behøver ikke at medbringe pas. I den lille grænseby kan man tage en bus tilbage til det sted, hvor man har parkeret bilen.

Husk solcreme og gerne kasket, lyset er stærkt i bjergene, en flaske vand er også nødvendigt, ellers kan man købe noget i den bjerghytte, som man kommer forbi på sin vej.

Inger Dehn

Aktiviteter
Vandreture
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/sydafrika/cape-town/table-mountains.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.