Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Sydtyskland

Læs mere om rejser til Sydtyskland

Mercedes-Benz Museum i Stuttgart
Rejsetips indsendt af:
Jacob Weile
Bække
13. nov. 2010

Verdens flotteste museum i Stuttgart

Mit rejsettp handler om vores besøg på Mercedes-Benz Museum i Stuttgart.

Den mest gennemførte biludstilling

For nogle år siden gik vores sommerferie til Stuttgart. Vi havde mange gode oplevelser men især et museum husker vi tydeligt. Det var vores besøg på Mercedes-Benz Museum.

Både bygningen og udstillingen var på et internationalt niveau. Bygningen som er sølvfarvet og har en oval form er ufattelig smuk og den kan ses på lang afstand. I selve bygningen er der et stort rum så går flere etager op. I dette rum kører nogle futuristiske elevatorer gæster op til begyndelse af udstillingen.

Udstillingen går helt tilbage til bilernes begyndelse. Langsom oplevelser de besøgende så den teknologiske og historiske udvikling. Der er mange højdepunkter i udstillingen og det at alle de mange biler alle er som nye er meget overvældende. Især nogle af biler fra 1920erne gør stort indtryk da de ligner biler fra Sci-Fi film.

Vi snakker tit om vores besøg på Mercedes-Benz Museum i Stuttgart. Det var noget som hele familien syntes var meget spændende. Så vi anbefaler altid andre at tage en tur til Stuttgart.

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/9/11-memorial-i-new-york-2.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.