Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Tyskland

 • Centraleuropa, øl og sprød gris

  (Bedømt af 7 personer)
  Juli 2017: 4 uger på 4 hjul rundt i Centraleuropa. Tyskland, Østrig, Tjekkiet, Slovakiet, Ungarn.
  Hjemmefra har vi planlagt alt, booket hoteller & airbnb, bestilt kørselstilladelser til motorveje & byer og skrevet udførlige lister over, hvad vi vil opleve (og spise!) i hver by.
  Se hele rejsetippet
 • Billigt rundt i Berlin

  17.07.17: Pernille G. Pedersen
  Vi blev anbefalet at købe et kleinegruppenkarte til metro og bus. Det var en god ide
  Kortet gælder en dag for op til 5 Pers ( det kan betale sig fra 3 Pers) og koster for ubegrænset kørsel i Zone AB 17,30 euro.
  Se hele rejsetippet
 • Sommer i Berlin

  (Bedømt af 7 personer)
  I bydelen Prenzlauer Berg byder den økologiske café på brunch, hvor prisen er hvad du har råd til at betale for at spise dig mæt.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Tyskland

Rejsetips indsendt af:
irma holt
nørhalne
16. april 2009

Tysklandstur

At opleve at tyskerne er utolige hjælpsomme folk.

Mod Tyskland kl 9 morgen

vi startede dagen med og køre mod motorvejen fra udkanten af lybeck, og opdagede at der var vejarbejde, så vi kunne ikke komme derhen, og der var ingen skilte, så vi var lidt på herrens mark, da en kvindelig bilist gjorde os det klart at hun nok skulle køre den vej vi skulle, selv om hun skulle en anden vej , det kalder jeg altså hjælpsomhed, og overalt på vores ferie oplevede vi at tyskerne var så søde, på trods alle vores fordomme, dem har jeg ikke mere... Så prøv en tur til tyskland, der er skøn natur, dejlige byer til og handle ind i, og vin kan de også godt lave.

Kommentarer til rejsetips om Tyskland

Hikdesheim Van Der Valk

22/04 2009 Jette Bjerregaard
10.04.2009: Vil du have et pragtfuld ferieophol i Tyskland, skal du bare køre til Hildesheim... som kun ligger ca. 3 timers kørsel fra Flensburg - 6 timer fra Aabybro. Dernæst kan vi varmt anbefale Hotel Van Der Valk som ligger lige midt i Hildesheim, på det fantastiske flotte torv - med rigtig mange flotte bygninger ;) Vi var der i Påsken hvor der var ca.25graders varme- helt fantastisk. Vi købte en pakke gennem FDM Travel , med en helt masse fantasisk og lækkert aftensmad + morgenmad, som blev serveret af de fantastiske tjenere på hotellet. Om dagen kunne vi sidde uden for hotellet og hygge os med øl/kaffe under kæmpe store parasoller. Ligeledes om aftenen kunne vi få vores 3 retters menu serveret udendørs - det var helt fantastisk..Husk lige også at besøge det flotte "Schloss Marienburg" som ligger 15 km uden for byen,entreen var incl.i vores billet.. Så det er ikke sidste gang vi henvender os til FDM Travel... Tusind tak for en dejlig Påskeferie ;) Kom bare afsted ;)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Tyskland

Hoteller & ferieboliger i Tyskland
Rejser til Tyskland
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.