Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Ukraine

 • Vostok 3

  (Bedømt af 7 personer)
  30.10.13: Steffen Jensen
  Metropol til metropol august/september 2013

  Dette års rejse til Ukraine var uden vennepar og for at besøge nye steder i dette geografiske store land.
  Se hele rejsetippet
 • Ukraine, Vostok 2

  (Bedømt af 13 personer)
  27.09.12: Steffen Jensen
  Ukraine på tværs august/september 2012

  Ét vennepar havde for et år siden foreslået om ikke, det var en god idé at tage en tur til Ukraine sammen.
  Se hele rejsetippet
 • Subtropisk klima på Krim

  (Bedømt af 3 personer)
  Vi havde en fantastisk guide som talte perfekt engelsk og hun spillede på Bandura som er et kosak instrument -vi var i Jalta hvor vi så Tjekovs have og hus i haven så vi kæmpestore magnolietræer som vi aldrig havde set og vi så Zarens sommerslot Livadia det var her Churchill og Rosevelt og Stalin hold møde i februar 1945 og det var tophemmeligt - så flyttede vi over på østkysten og vi ville gerne have ukrainsk honning med hjem og det ornede Alexanda vor guide for os - vi var på hotel Dania- vi var også oppe i bjergene og vi var også ude og sejle.
  Se hele rejsetippet
Rejsetips indsendt af:
Ole Winther Christensen
Havnsø pr. 4591 Føllenslev
30. april 2009

Kiev - Oplev en metropol

Hvis man vil på storbyferie og opleve en virkelig metropol, hvor det ikke vrimler med danskere, kan jeg virkelig anbefale Kiev i Ukraine. Det er virkelig en hovedstad der summer af liv og kulturtilbud. Både rejsen og opholdet kan gøres for rimelige penge, hvis man først laver lidt research på nettet.

Spontanferie i Østeuropa

For nogle år siden havde jeg her og nu brug for en lille ferie. Jeg brugte et par dage til at lave lidt research på nettet, og så købte jeg en returbillet til Kiev i Ukraine for ca 2.500 kr.

I Kiev lejede jeg en 2 værelses lejlighed 2 stationer med Metroen fra hjertet af Kiev (Independence Squar) for 25 USD i døgnet. Både mad og drikkevarer er tillige meget billige. Ikkemindt den mest forrygende røde Krim-champagne.

Der er de smukkeste kirker, de mest forrygende museer, og et operahus der siger spar-2 til hvad jeg ellers har set. (National Operahouse). Endvidere er der nogle meget livsbekræftende parker.

De store gader i centrum af byen bliver i weekenden afspærret for trafik, og benyttet til skating, optræden, markeder mv. Endvidere skal man se de stejle snoede gader omkring kvarteret Andrievskaya, hvor der også er markeder.

Jeg var så heldig at være i Kiev den 24. august, som er deres Independence Day, og der er virkelig fest i gaden. Jeg vil tro, at der var omkring 150.000 mennesker til open air koncert på Independence Squar den aften.

Det skal simpelt hen prøves :)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.