Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Budapest

 • Brogede Budapest

  (Bedømt af 26 personer)
  Budapest ligger midt i Europa, men forbindes endnu i dag med Østeuropa, Jerntæppet og kommunismen. Byen er dog meget andet end det, omend historien naturligvis har sat sit tydelige præg på byen.
  Se hele rejsetippet
 • Budapest - Julemarked og gratis transport for alle EU borgere over 65 år

  (Bedømt af 7 personer)
  03.01.13: Henning Boysen
  Det var anden gang min hustru og jeg, som begge er folkepensionister, tog på juletur til Budapest. Budapest har vel nok et af Europas bedste julemarkeder på Vörösmarty Ter, som ligger i den ene ende af gågaden Vaci Utca.
  Se hele rejsetippet
 • Budapest - Rejser du som gravid?

  (Bedømt af 3 personer)
  14.11.12: http://www.pixiblog.dk/2010/04/budapest.html
  Sidste rejse uden børn… Men med tung mave, derfor havde vi valgt at holde ferien nær Termalbade og skønne billige restauranter som GOA. Utroligt rart at nedsænke sine trætte fødder og øget kropsvægt i varme sunde kilder.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Budapest

Budapest er som "Paris til ½ pris"
Rejsetips indsendt af:
Dan Andersen
Ebeltoft
30. dec. 2008

Budapest er som "Paris til ½ pris"

Mit rejsetips handler om at møde kultur og kunst, musik (jazz og klassisk), floden gennem Budapest og mange dejlige cafeer og restauranter i en by, der oser af international stemning.

Dagen starter med indkøb...

...af morgenmad hos den lille lokale købmand, som der er 100ere af i byen. Hjem til kaffe og planlægning. Dagen skal indeholde et helsebringende kurbad, kunstudstilling og besøg det lokale marked, hvor der er alt fra pølser til de grimmeste tøj; men en stemning, der netop passer til at spise lokal mad med de lokale og et glas halvvarm rødvin.

Eftermiddagen bruges på at dase i en lokal cafe med udsigt til liv i gaderne. Der afsluttes med besøg på det spændende museum, hvor der vises moderne kunst. Aftenen skal enten være opera eller jazz; men inden skal der vælges spisested, som Budapest har så mange forskellige at vælge imellem. Valget kan være middag med opera og derefter afslutning på en af de mange jazzklubber, hvor minderne om Københavns storhedstid som jazz mekka træder frem i erindringen.

Budapest har alt, hvad Paris kan byde på, bare til ½ pris og så er borgerne i byen, så venlige og imødekommende. Vi har nu været her 5 gange og kommer igen og igen!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Budapest

Hoteller i Budapest
Rejser til Budapest
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/swing-is-the-thing-i-46th-street.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.