Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Budapest

 • Brogede Budapest

  (Bedømt af 26 personer)
  Budapest ligger midt i Europa, men forbindes endnu i dag med Østeuropa, Jerntæppet og kommunismen. Byen er dog meget andet end det, omend historien naturligvis har sat sit tydelige præg på byen.
  Se hele rejsetippet
 • Budapest - Julemarked og gratis transport for alle EU borgere over 65 år

  (Bedømt af 7 personer)
  03.01.13: Henning Boysen
  Det var anden gang min hustru og jeg, som begge er folkepensionister, tog på juletur til Budapest. Budapest har vel nok et af Europas bedste julemarkeder på Vörösmarty Ter, som ligger i den ene ende af gågaden Vaci Utca.
  Se hele rejsetippet
 • Budapest - Rejser du som gravid?

  (Bedømt af 3 personer)
  14.11.12: http://www.pixiblog.dk/2010/04/budapest.html
  Sidste rejse uden børn… Men med tung mave, derfor havde vi valgt at holde ferien nær Termalbade og skønne billige restauranter som GOA. Utroligt rart at nedsænke sine trætte fødder og øget kropsvægt i varme sunde kilder.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Budapest

Budapest har meget at byde på
Rejsetips indsendt af:
Jonna Ega Larsen
Faxe
3. sept. 2009

Budapest har meget at byde på

En forlænget week-end i Budapest kan blive som 8 dages ferie. Byen med de mange temalbade virker fantastisk på krop og sjæl. Det er ikke noget man må gå glib af.

Min veninde og jeg boede på Hotel Gellert, som er et meget anerkendt hotel i Ungarn for dets termal-bade. Der var en dame- og en herre badeafdeling, hvoraf et bassin var på 36 gr. varmt vand - et andet 38 gr. og et meget...koldtvands bassin med 5 gr. vand. Mosaik fresker på væge/loft prydede rummet så det var en fornøjelse at ligge i vandet og kigge på disse. Der var et stort swimmingpool både inde og ude med bobler og bølger. Byens beliggenhed ved Donau og de smukke højdepunkter i baggrunden giver et smukt vue af området.
På "nettet" havde jeg taget oplysning om hvad der skete i Budapest under vores ophold. Der skulle opføres en openair opera "AIDA" som vi gerne ville have billetter til. Vi spurgte receptionisten på Hotel Gellert om han vidste hvor vi kunne købe billetter. "Det skal jeg nok ordne", sagde han og 5 min. efter havde vi billetterne. Befolkningen er også hjælpsomme, så det er ikke sidste gang jeg tager turen til Budapest.

Aktiviteter
Wellness & Spa
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Budapest

Hoteller i Budapest
Rejser til Budapest
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.