Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Fly til Budapest

Søger du billige flybilletter til Budapest i Ungarn? Se prisoversigten herunder og find fly til Budapest. Find også flybilletter til andre destinationer.

Guide til Budapest lufthavn

Den internationale lufthavn i Budapest, Ferenc Liszt International Airport (tidligere kendt som Budapest Ferihegy International Airport) blev i 2011 omdøbt til ære for den ungarske pianist og komponist Ferenc Liszt i anledning af 200-året for hans fødsel.

Ferenc Liszt ligger cirka 16 kilometer sydøst for Budapest centrum, og består af 2 terminaler. Budapest Ferenc Liszt er Ungarns største lufthavn med ca. 8,5 millioner passagerer om året, og det er her du lander med dit fly til Budapest.

Ferenc Liszt lufthavn i Budapest

Navn: Ferenc Liszt International Airport
Adresse: Budapest, 1185 Ungarn
Tlf.:  +36 1 296 7000
Website: www.bud.hu
IATA kode: BUD

Flyvetider til Budapest:
København - Budapest: 1 time og 50 minutter.
Billund – Budapest: Der er pt. ingen direkte fly til Budapest - derfor varierende flytider.

Tidszone: CET (UTC+01:00)

Oversigtskort over Ferenc Liszt lufthavn (T2)

Oversigtskort over Ferenc Liszt lufthavn (T2) i Budapest

Transport til og fra Ferenc Liszt lufthavn

Transport til og fra Ferenc Liszt lufthavn i Budapest
Når du lander i Ferenc Liszt lufthavn med fly til Budapest, har du gode transportmuligheder til centrum. Du kan vælge frit mellem tog, bus, taxi eller leje af bil.  Lufthavnens placering giver en transporttid på max. 30 minutter afhængig af transportmiddel. 

Med tog
Den nærmeste togstation fra Budapest lufthavn i terminal 2, som tilgås med bus 200E i dagstimerne, og med bus 900 i nattetimerne. Herfra kan du tage et direkte tog til Nyugati Station i bycentrum. Turen fra Ferihegy station til Nyugati station tager ca. 25 minutter, og koster omkring 100 HUF (3 kr.).

Med bus
Der er to buslinier fra Ferenc Liszt lufthavn til metrostationen Köbánya-Kispest, hvorfra du tager metrolinen M3 i retning mod Újpest Központ ind til centrum.

Bus 200E afgår fra terminal 2 ca. hvert 20. minut indtil kl. 01.00. Herefter skal du med natbus 900.

Du kan også tage natbus 900 eller 900E, og køre direkte til centrum. Fra terminal 2 til Köbánya-Kispest er rejsetiden ca. 25 minutter. Dertil skal medregnes ca. 20 minutter med metroen, inden du når frem til Budapest centrum. En busrejse koster ca. 450 HUF (11 kr.).

AirportShuttle-Minibus
AirportShuttle-Minibus er en glimrende 24 timers transportservice. Det er en deletaxi, hvor små minibusser fyldes op med 8-10 rejsende, der har nærliggende destinationer i Budapest. Det er en behagelig og praktisk rejsemulighed, hvor du kan nyde gratis internet hele turen.

Ønsker du at køre med kan du reservere plads ved en AirportShuttle-Minibus stand, som du finder ved terminal 1, 2A og 2B. Du kan også stille dig i kø uden for terminalen. Når du skal retur til lufthavnen, kan turen bestilles på telefon (+36-1) 296-8555 senest 24 timer i forvejen.
 
Med taxi
Főtaxi er taxaselskabet, der transporterer dig sikkert frem til din ønskede destination fra Budapest lufthavn. Alle taxachauffører taler mindst et fremmedsprog, og er yderst professionelle og erfarne chauffører, der sikrer dig en god service. Du finder Főtaxi stande ved udgangen af terminal 2A og 2B. 

Billeje
Endelig har du naturligvis også mulighed for billeje og køre selv, når du lander med dit Budapest fly. En lejet bil giver dig udover lufthavnstransport også mulighed for at få set Budapests smukke omgivelser. Sammen med vores samarbejdspartnere sørger vi for, at du til en rigtig god pris har en bil stående klar i lufthavnen, når du ankommer. 
Søg billeje i Budapest

Fordele og ulemper ved Ferenc Liszt lufthavn

Fordele: Når du tager et fly til Budapest lufthavn finder du adskillige luksuriøse loungeområder, der tilbyder alverdens spise- og shoppingmuligheder samt faciliteter som blandt andet mobilopladere og businessområder med adgang til computer, fax og printer.
Læs mere om adgang til disse eksklusive lounges.

Ulemper: Lufthavnen er stor, og første gang du befinder dig her, kan det være svært at orientere sig. Derfor anbefaler vi, at du ankommer til lufthavnen i god tid før afrejse, så du har tid til checke ind, komme gennem sikkerhedskontrollen, og finde din boardinggate. 

Leder du efter mere end billige flybilletter til Budapest?

Flybilletter til Budapest
Hoteller i Budapest - Find et godt og billigt hotel i Budapest centrum, nær Borghøjen på Buda siden af Donau floden eller på Pest siden med pragtboulevarder og museer.
Rejser til BudapestBudapest hører med god grund til blandt de mest populære storbyer i Europa. Bestil en af FDM travels billige rejser til Budapest med fly og hotel i dag.
Billeje i Budapest - lej en bil sammen med din billige Budapest flybillet.
Rejsetips om Budapest - se hvad andre danske turister anbefaler i Budapest.

 

Billige flybilletter til andre populære storbyer

Storbyer: Amsterdam, Barcelona, Berlin, Firenze, Istanbul, London, Paris, Wien

Læs mere om rejser til Budapest


Rejser til Budapest
Storbyferie i Budapest
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/underholdning/liste-rejsetips/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.