Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Budapest

 • Brogede Budapest

  (Bedømt af 26 personer)
  Budapest ligger midt i Europa, men forbindes endnu i dag med Østeuropa, Jerntæppet og kommunismen. Byen er dog meget andet end det, omend historien naturligvis har sat sit tydelige præg på byen.
  Se hele rejsetippet
 • Budapest - Julemarked og gratis transport for alle EU borgere over 65 år

  (Bedømt af 7 personer)
  03.01.13: Henning Boysen
  Det var anden gang min hustru og jeg, som begge er folkepensionister, tog på juletur til Budapest. Budapest har vel nok et af Europas bedste julemarkeder på Vörösmarty Ter, som ligger i den ene ende af gågaden Vaci Utca.
  Se hele rejsetippet
 • Budapest - Rejser du som gravid?

  (Bedømt af 3 personer)
  14.11.12: http://www.pixiblog.dk/2010/04/budapest.html
  Sidste rejse uden børn… Men med tung mave, derfor havde vi valgt at holde ferien nær Termalbade og skønne billige restauranter som GOA. Utroligt rart at nedsænke sine trætte fødder og øget kropsvægt i varme sunde kilder.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Budapest

Spa og shopping i Budapest - Afsted afsted.... :-)
Rejsetips indsendt af:
Aalborg
25. jan. 2012

Spa og shopping i Budapest - Afsted afsted.... :-)

Vi skulle på kærestetur - en smut væk fra hverdagen og ungerne, men hvor skulle vi tage hen?? Jeg fik hurtigt et spa-ophold bragt på banen - sådan lidt henkastet - og manden var heldigvis med på idéen ;-) Så uden yderligere overtalelser, uden forventninger og fulde af nysgerrighed drog vi afsted til Budapest - byen med de mange spa'er!
Champagne og tapas i loungen :-)
Champagne og tapas i loungen :-)

Lev som konger og baroner

Det 5-stjernede hotel "Corinthia" på Pest-siden blev rammen for vores 4-dages-tur - vi opgraderede vores værelse til en executive lounge, og det var så absolut pengene værd! Der er en speciel tjeck-in for denne lounge, hvor du får serveret champagne eller smoothies. Hele dagen (fra 6.30 - 22.00) var der frie drikkevarer (sodavand, øl, vin, juice og drinks), canapeer, snacks mm. Meget lækkert! Vi valgte også dette hotel, da det havde eget spa og wellness-afdeling – som var inkluderet i prisen – og med mulighed for at købe behandlinger som hot-stone-massage, manicure, pedicure og meget mere. Med i prisen var også indgang til et af Budapests andre spa’er – og vi valgte at besøge det historiske Gellert spa på Buda-siden, som er et af de ældste spa’er i Budapest. Det var virkelig en oplevelse, og det kan anbefales at tage derud en hverdag, da de lokale også kommer hertil i weekenden.
"Comme shez soi" - en oplevelse for maven
"Comme shez soi" - en oplevelse for maven

En gastronomisk oplevelse

Vi bestilte hjemmefra bord til den 1. aften på den italiensk-inspirerede restaurant "Comme shez soi" - i hjertet af Budapest (adressen er: Aranykéz u. 2. Budapest 1051). Vi havde læst om den på nettet. Den var SÅ rigeligt besøget værd! Vi blev taget godt imod af ejeren - og fik forret på husets regning - samt virkelig, virkelig lækker mad! Der er både italienske og lokale specialiteter, så vi prøvede naturligvis lidt af hvert, mens vi sad ved små hyggelige borde og følte os lidt som ”Lady og Vagabonden” :-) Kokkene laver maden frit, så man kan følge med, og der bliver kræset om maden. Virkelig en god og romantisk oplevelse :-)
Heltepladsen
Heltepladsen

Sejltur på Donau

Man kan jo næsten ikke komme hjem til Danmark uden at sige, at man har sejlet på Donau! Donau er jo netop speciel i Budapest, fordi den deler hovedstaden i to. Buda på den ene side, som er bjerget og kuperet - med flotte slotte og udkigsposter, så man får et fantastisk syn over Pest-siden og Donau - og Pest på den anden side, der huser Parlamentet (en kæmpestor og meget flot bygning), forretningskvarterene, shopping mv. - og som er HELT flad. Vi tog en "Hop-on-hop-off"-bus rundt i Budapest og så ALT - og den inkluderede også en billet til sejltur på Donau. Den var virkelig pengene værd!
Markedshallen på Pestsiden - et besøg værd...
Markedshallen på Pestsiden - et besøg værd...

Shopping – i Budapest!?

JA! Jeg blev meget glædeligt overrasket, da jeg fandt gågaden – der var alle de kendte mærker: Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Ralph Lauren, Bennetton, Zara osv., men også mange ungarske kæder, som er besøget værd. Generelt er Ungarn lidt billigere end i Danmark, og da vi var dernede i januar var der tilmed udsalg – og de er ikke fedtede med procenterne! :-) Alt var sat ned med minimum 50% - og de fleste steder 70%. Så vi kan anbefale at tage derned i udsalgsperioden, hvis det er shopping, der er temaet – og husk en ekstra (tom) kuffert til dine køb
Jeg glæder mig til gensyn med Budapest :-)
Jeg glæder mig til gensyn med Budapest :-)

Et dejligt, gæstfrit folkefærd

Vi har kun positive ting at sige om ungarerne – de var utrolig gæstfri, meget venlige og man følte sig tryg ved at gå om aftenen. Vi havde en helt fantastisk ferie - og vi er allerede gået i gang med at spare op til næste tur :-)

Kommentarer til rejsetippet om Budapest

En meget positiv oplevelse

14/02 2013 Beathe Wiik
Jeg følte næsten jeg havde rejst 30-40 år tilbage i tiden,,ren nostalgi ,med sporvogne og forladte fabriksbygninger ,tænkte jeg da jeg kørte fra lufthaven og til mit hotel Lion ,1. lille men hyggelig moderne inrettet ,rent og pænt hotel med små værelser,ikke langt fra kurbadet og parken.Jeg havde håbet på sne men det var bare grått og trist ligesom der hjemme(februar 2012)da jeg vågnede næste dag og trak gardinerne fra så havde det kommet masser af sne det var lørdag og det myldrede af glade børn og familier i parken med kælker ol. Ungarer er høflige og venlige, men også reserverede , jeg rejste alene og havde kun 3 dage og det var mit første besøg i 1. østeuropeisk land. -Jeg skulle selv spørge mange og bruge meget tid om oplysninger om infrastruktur og faciliteter, så jeg nåede knapt nok kun 1 gang i byens ældste kurbad,der gjorde mig 10 år yngre, -anbefales til folk der lider af lungesygdomme, gigt, og psoriassis som mig selv kun efter 1 gang og min eksem var allerede meget bedre , det er muligt at svømme i udebasseng opvarmet Ungarns utallige varme kilder (70 % af landets undergrund) jeg fant en restauant på vej hjem der havde en fantastisk fiskesuppe lavet på karpe og meget billigt ,den var den bedste jeg har smagt noensinde(og de har noen gode paprika- spegepølser i butikkene , jeg vil anbefale,billig) havde dekorationer og rekvisitter fa den gamle russertid og hvde malerier og plakater fra 70 årerne på væggerne,jeg kom faktisk for sent til mit fly fordi jeg skulle tilbage til hotellet og hænte kontanter, til badets inngang ,ikke alle steder kan man benytte alle slags hævekort, men i de fleste restauranter og shoppingcenters , og langt de fleste snakker ikke engelsk,helre tysk, synes også de har svært for at forstå hvad man gerne vil opleve, og det var ingen brochurer i receptionen.Men jeg fik helt klart lyst til at rejse tilbage igen.Biligt og m. flot arkitektur og historie,løsrevet fra kommunismens mangeårige jerngreb hilsen Beathe

Budapest. Dejlig by.

14/02 2013 thomas Winkler
har selv en lejlighed i budapest, så jeg kan sagtens nikke genkendende til jeres oplevelse. Jeg vil gerne tilføje nogle ting som så absolut også er et besøg værd.
Er man i budapest hen over en weekend kan jeg anbefale at man indtager en lækker brunch på Restaurant Gundel om søndagen. jeg har aldrig prøvet noget så lækkert. det er kræs på den store skala.
Desuden er en tur i operaen en helt fantastisk oplevelse,selve stemningen og bygningen i den gamle stil er det hele værd. Prøv det. det er til meget små penge. Operaen er stadigvæk topklasse. Og man kan blive ved. budapest ser man bare ikke på en uge.

En flot beskrivelse af turen

14/02 2013 Flemming
Jeg er lidt nysgerrig efter at vide hvad rejsen kostede jer, den lyder nemlig meget dyr :-)

Håber du vil fiortælle lidt om det

Spændende by

14/02 2013 Hanne Hansen
En rigtig dejlig beskrivelse af en sikkert skøn by - har været rigtig mange steder men ikke i Budapest - men bliver helt lun på at besøge denne by næste gang. Tak for tippet

Tak :-)

26/01 2012 Ditte
Vi havde virkelig en dejlig ferie! Jeg er glad for, at I kan bruge tips'ene. Hilsen Ditte

Frisk beskrivelse

25/01 2012 Mona
med mange gode tips og fin fotodokumentation. Lyder som om I har haft en dejlig miniferie.
5 stjerner herfra. :-)

Sådan!

25/01 2012 Inge H.

Har man ikke bare lyst til at tage af sted med det samme? - Jeg har! ;o)

Flot!

Spændende :-)

25/01 2012 claus
Spændende tur - og flot fortalt.

Tror også jeg vil en tur til Budapest.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Budapest

Hoteller i Budapest
Rejser til Budapest
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.