Billedet er fra Budapest

Fakta

 • Elevator
  Elevator
 • Bar
  Bar
 • Safe
  Safe
 • Aircondition
  Aircondition

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Star City Hotel

Hyggeligt 3-stjernet hotel i det 7. distrikt på Pest siden i Budapest, nær offentlige transport muligheder samt byparken Városliget.
Star Hotel ligger i Pest siden af Budapest, 10 minutter fra det historiske område i centrum (2,5 km) og 500 meter fra Keliti internationale togstation og metrostation med gode forbindelser til alle kulturelle seværdigheder i byen. Der er barer, restauranter, lokale butikker og seværdigheder som Heltenes Plads (1 km), Vajdahunyad slot (1,2 km) og byparken Városliget (1,2 km) i det nærliggende område. Lufthavnen ligger 16 km fra hotellet.

På hotellet findes reception 24 timer i døgnet med centralt pengeskab, lobby, elevator, gratis trådløs internetadgang i fælles områder, opbevaring af bagage, bar, morgenmadsstue og mødelokaler.

Hotelværelserne er udstyret med aircondition, varme, tv, telefon, gratis trådløs internetadgang, pengeskab, minibar og badeværelse med brusebad (hårtørrer, strygebræt og strygejern er til rådighed i receptionen).

Adresse: Istvan u. 14, 1078 Budapest, Hungary.

Denne side er udskrevet d. 25. maj 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.