Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere insider tips om Budapest

 • Brogede Budapest

  (Bedømt af 26 personer)
  Budapest ligger midt i Europa, men forbindes endnu i dag med Østeuropa, Jerntæppet og kommunismen. Byen er dog meget andet end det, omend historien naturligvis har sat sit tydelige præg på byen.
  Se hele rejsetippet
 • Budapest - Julemarked og gratis transport for alle EU borgere over 65 år

  (Bedømt af 7 personer)
  03.01.13: Henning Boysen
  Det var anden gang min hustru og jeg, som begge er folkepensionister, tog på juletur til Budapest. Budapest har vel nok et af Europas bedste julemarkeder på Vörösmarty Ter, som ligger i den ene ende af gågaden Vaci Utca.
  Se hele rejsetippet
 • Budapest - Rejser du som gravid?

  (Bedømt af 3 personer)
  14.11.12: http://www.pixiblog.dk/2010/04/budapest.html
  Sidste rejse uden børn… Men med tung mave, derfor havde vi valgt at holde ferien nær Termalbade og skønne billige restauranter som GOA. Utroligt rart at nedsænke sine trætte fødder og øget kropsvægt i varme sunde kilder.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Budapest

Rejsetips af samme forfatter

Weekend i Budapest
Rejsetips indsendt af:
Østerbro
4. juli 2008

Weekend i Budapest

I juni 2007 var jeg med 6 af mine venner i Budapest og blev meget positivt overrasket over hvad byen har at byde på - her mine bedste tips fra Budapest.

En sejltur på floden

På et weekendophold i Budapest, Ungarn bør man tage en sejltur på floden - det tager cirka en time og der er afgang nedenfor Mariott hotellet - Budapest er rigtigt smuk fra denne vinkel.
Gode restauranter

Gode restauranter

Der er mangle gode spisesteder i Budapest - vi prøvede blandt andet Spinoza - den ligger Dob utca 15. Tel/Fax: (1) 413 7488. Den er indrettet som en form for Galleri og har en meget hyggelig stemning

Vi prøvede også Fülemüle Restaurant. Kőfaragó u. 5 Tel: 266 – 7947. Her fik vi serveret en samlet anretning for alle ved bordet med forskellige grillede retter - det var rigtigt godt og billigt.
Kurbade

Kurbade

Budapest er også meget kendt for sende kurbade - vi prøvede Gellert, som er det mest berømte - det sjoveste var det udendørs bølgebassin - der var gang i den. Deres massage kan ikke specielt anbefales - det var en ret uengageret massør - så spar de penge.
Arkitiktur

Arkitiktur

Giv jer også god tid til at se på de lokale huse - der er stadig en del øst Europa over det - men der er også mange smukke huse rundt omkring Budapest.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Budapest

Hoteller i Budapest
Rejser til Budapest
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/ungarn/budapest/weekend-i-budapest.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.