Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere insider tips om Budapest

Læs mere om rejser til Budapest

Rejsetips af samme forfatter

Weekend i Budapest
Rejsetips indsendt af:
Østerbro
4. juli 2008

Weekend i Budapest

I juni 2007 var jeg med 6 af mine venner i Budapest og blev meget positivt overrasket over hvad byen har at byde på - her mine bedste tips fra Budapest.

En sejltur på floden

På et weekendophold i Budapest, Ungarn bør man tage en sejltur på floden - det tager cirka en time og der er afgang nedenfor Mariott hotellet - Budapest er rigtigt smuk fra denne vinkel.
Gode restauranter

Gode restauranter

Der er mangle gode spisesteder i Budapest - vi prøvede blandt andet Spinoza - den ligger Dob utca 15. Tel/Fax: (1) 413 7488. Den er indrettet som en form for Galleri og har en meget hyggelig stemning

Vi prøvede også Fülemüle Restaurant. Kőfaragó u. 5 Tel: 266 – 7947. Her fik vi serveret en samlet anretning for alle ved bordet med forskellige grillede retter - det var rigtigt godt og billigt.
Kurbade

Kurbade

Budapest er også meget kendt for sende kurbade - vi prøvede Gellert, som er det mest berømte - det sjoveste var det udendørs bølgebassin - der var gang i den. Deres massage kan ikke specielt anbefales - det var en ret uengageret massør - så spar de penge.
Arkitiktur

Arkitiktur

Giv jer også god tid til at se på de lokale huse - der er stadig en del øst Europa over det - men der er også mange smukke huse rundt omkring Budapest.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Budapest

Hoteller i Budapest
Rejser til Budapest
Denne side er udskrevet d. 11. december 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/cuba/sevaerdigheder/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.