Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Ungarn

 • Brogede Budapest

  (Bedømt af 26 personer)
  Budapest ligger midt i Europa, men forbindes endnu i dag med Østeuropa, Jerntæppet og kommunismen. Byen er dog meget andet end det, omend historien naturligvis har sat sit tydelige præg på byen.
  Se hele rejsetippet
 • Budapest - Julemarked og gratis transport for alle EU borgere over 65 år

  (Bedømt af 7 personer)
  03.01.13: Henning Boysen
  Det var anden gang min hustru og jeg, som begge er folkepensionister, tog på juletur til Budapest. Budapest har vel nok et af Europas bedste julemarkeder på Vörösmarty Ter, som ligger i den ene ende af gågaden Vaci Utca.
  Se hele rejsetippet
 • Budapest - Rejser du som gravid?

  (Bedømt af 3 personer)
  14.11.12: http://www.pixiblog.dk/2010/04/budapest.html
  Sidste rejse uden børn… Men med tung mave, derfor havde vi valgt at holde ferien nær Termalbade og skønne billige restauranter som GOA. Utroligt rart at nedsænke sine trætte fødder og øget kropsvægt i varme sunde kilder.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Ungarn

Toilet bygningen... Indvendigt. Med springvand.
Rejsetips indsendt af:
Næstved
15. juni 2010

Fed Campingplads i Ungarn

Den bedste campingplads i ungarn, med termalbade og historisk by.
Ankomst til pladsen.
Ankomst til pladsen.

Varme bade og Krigsskuespil

Vi har nu i et par år været i Ungarn. Den lille by Papa, ca. 100 km fra den østrigske grænse, har en utrolig dejlig campingplads. Pladsen er ejet af en tysker og den har fået top vurderinger af ADAC siden den blev bygget for ca. 5 år siden.

Alle parceller er ca. 10x10 m, og der er vand, strøm, antenne og afløb på alle parceller. Hele pladsen er som sagt nybygget, og det ses meget tydeligt. Også toilet bygningerne slår samtlige danske campingpladser med flere længder. Der er iøvrigt gratis trådløst net på pladsen.

Naboen til camping pladsen er et termal bad. Det kostede omkring 30 kr pr. voksen pr. dag. Det passede fint, fordi vi brugte hele dage i termal badet, hvor der er to restauranter, og du kan også medbringe din egen mad hvis du vil.
Der er en kæmpe græsplæne omkring de udendørs store og fine bade faciliteter, og der er iøvrigt flere små kiosker og muligheder for at købe drikkevarer og fastfood.

Thermal Camping er så afgjort et udsædvanligt lækkert og dejligt sted. Og billigt... meget billigt...Folk i receptionen er særdeles hjælpsomme i alle henseender. Vi fik smadret et fordæk for et par år siden. Det klarede de for os. En time efter var alt løst, og vi kunne køre.

I 2009 havde de også udvekslings studerende på pladsen. To særdeles søde unge piger, tog sig af børnenen og lavede forskellige arrangementer. Vi tog på byvandring, og på en lillle udflugt til Gyor, der er en times togtur fra Papa.

Det var begge meget behagelige dage.Du kan læse mere om pladsen her: http://www.termalcamping.de/

 Ps. I 2009 var der europæisk HONDA GOLD WING træf på pladsen, da vi ankom. Der var virkelig noget at kigge på. Mikael Sørensen.

Overnatninger
Camping
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Ungarn

Hoteller i Ungarn
Rejser til Ungarn
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.