Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Punta del Este

Punte del Este kan bedst beskrives som en moderne Fransk Riviera. Det er en af de fineste badebyer i Sydamerika. Her kommer mange velhavere fra Uruguay, Argentinere og Brasilien og det ses tydelige på de spektakulære palæer langs den storslåede kystlinje.

Største seværdigheder

Nyd Rivieraen

I løbet af solrige sommerdage besøger både lokale og turister strandene på halvøen. De danner den perfekt ramme for en bred vifte af vandsport. På landsiden er der klitter og store skove af fyrretræer og eukalyptus.

Marinaen er fuld af elegante yachts, gode restauranter, smarte butikker, kunstgallerier og kasinoer, der alt sammen er med til at skabe en Riviera-lignende atmosfære.

Strande, strande og atter strande

En af de mest berømte strande er La playa de los Dedos. Den ligger tæt ved hovedgaden i Punta del Este,. Ikke langt derfra ligger området La Barra og her er det Bikini Beach, som er blevet berømt på grund af de mange besøgende supermodeller og celebrities.

Havn

Havn
Krydstogtskibene kaster anker ud for Punta del Este. Herfra sejles gæsterne ind til land i de mindre tenderbåde. Fra molen er der ca. 15-20 m gang ind til centrum.
Denne side er udskrevet d. 22. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/florida/naples-en-sand-perle-ud-til-den-mexikanske-golf-.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.