Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Besøg vores USA-rejsemesse

Inspiration fra hele verden

Søndag d. 6. marts afholdte vi for 3. gang rejsemesse med 100% fokus på USA. Det blev så stor en succes, at vi allerede har bestemt os til at gentage det i 2017.

Alle der købte billet til USA-rejsemessen 2016 deltog automatisk i konkurrencen om mange flotte præmier - se alle vindere af præmierne her

Overvejer I eller er I ved at planlægge en tur til USA så besøg FDM travels USA-rejsemesse. Messen er Danmarks eneste rejsemesse udelukkende med fokus på de store oplevelser over there, og er derfor den perfekte mulighed for at hente inspiration til og rådgivning om jeres drømmerejse.

Det kan I opleve på USA-rejsemessen

Stemning fra USA-rejsemessen 2016
I kan møde et væld af turistorganisation fra amerikanske stater og feriesteder fra hele kontinentet. Herudover deltager en lang række af vores vigtigste samarbejdspartnere indenfor billeje og motorhomeudlejning samt flyselskaber og krydstogtrederier. Alle udstillere giver inspiration og fortæller om de mange oplevelser og muligheder, som USA tilbyder.

Få vores bud på jeres drømmerejse
I kan også få et bud på hvordan netop jeres drømmerejse kan se ud ved at få et møde på messen med en af os.

Lyt og bliv inspireret
På dagen afholdes en lang række rejseforedrag med inspiration til besøg i de storslåede nationalparker, storbyer og på de legendariske highways suppleret med inspiration om de geografiske områder og rejseformer.

American Diner
Bliver I sultne eller kaffetørstige under besøget, kan I købe lækker amerikansk inspireret mad og drikke.

Hvordan kommer I med på USA-rejsemessen?
Der er rift om billetterne. De seneste år har mere end 4.000 gæster besøgt vores messe på dagen. Det er derfor en god ide at bestille billetterne, når vi åbner for billetsalget primo februar 2017. Er I tilmeldt vores FDM travel Club nyhedsmail, får I vores invitation, så snart billetsalget åbner. I kan også læse om USA-rejsemessen på www.fdm-travel.dk/rejsemesse, som bliver opdateret med aktuelle informationer om udstillere, rejseforedrag m.m.

Vel mødt 5. marts 2017 i Docken i København!
Denne side er udskrevet d. 10. december 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/new-zealand/kaikoura/transport/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.