Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om USA

Læs mere om rejser til USA

Rejsetips af samme forfatter

  • Krydstogt med Queen Mary 2

    (Bedømt af 5 personer)
    08.04.11: palle hansen
    Vi har været på krydstogt 6 gange, men turen med queen mary fra new york til southampton har været den største oplevelse af dem alle, man er på havet i 6 døgn, tiden fløj bare afsted.
    Se hele rejsetippet
 chicago - mount rushmore
Rejsetips indsendt af:
palle hansen
gåbense
30. okt. 2011

chicago - mount rushmore

maj 2011 skulle vi flytte en autocamper for cruise america fra chicago til san francisco,vi havde 25 dage til formålet og kunne selv lægge turen.
bilen havde kun kørt 300 km.,da vi hentede den i chicago og vores første stop blev koa nordwest,dagen efter kørte vi 800 km. til sioux falls her overnattede vi og fortsatte til koa mount rushmore,hvor vi blev i 3 dage.
 
vi besøgte mount rushmore nationalpark med præsidenterne washington-jefferson-roosevelt og lincoln hugget ud i klipperne,det var utroligt flot og et ekstra krydderi på monumentet er ,det er en dansk amerikaner der har stået for det,gutzon borglund stammede fra børglund deraf navnet.

vi besøgte også den endnu ikke færdige skulptur af ::CRAZY HORSE::,som er en meget kendt indianerhøvding fra massakren på general custer og det 7.kaveleri,det er virkelig værd og sætte et par timer af til besøget,der drives af indianere.

herfra fortsatte vi til custer nationalpark,da vi gerne ville opleve bisoner;men vi kørte meget rundt i parken uden og se nogle og vi havde næsten opgivet det,da der pludselig dukkede flere hundrede op rundt på prærien,det var næsten så man ventede KEVIN COSTER skulle komme ridende rundt om hjørnet.

efter nogle dejlige dage fortsatte vi mod yellowstone.

(Billede tilføjet af FDM travel)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i USA
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.