Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om USA

Læs mere om rejser til USA

1 uge i New York og 1 uge med billeje
Rejsetips indsendt af:
Jens
Aalborg
31. aug. 2006

1 uge i New York og 1 uge med billeje

En uge i selve New York giver mulighed for at se mange af de seværdigheder, der er i byen.

New York og omegn

Vi var 1 uge i New York, hvor vi havde bestilt hotel gennem FDM. Vi boede på Pennsylvania Hotel, som ligger meget centralt. Hotellet kan varmt anbefales. En uge i New York giver mulighed for at se mange af de seværdigheder, der er i byen. Vi brugte "turen går til New York", som vi varmt kan anbefale.

2.uge i USA var i lejet bil, som ligesom flybilletter var klaret af FDM. I New York fik vi gratis meget detaljerede kort af AAA (Trible A), som er søsterorganisation til FDM. I denne uge var vi bl. a i Atlantic City, som er en miniudgave af Las Vegas i Washington DC, hvor vi uden forudbestilling brugte FDM's hotel "Washington Plaza Hotel" Efter Washington gik turen nordpå mod Rochester. En meget flot tur, hvor der er mulighed for, at opleve de mindre byer i USA. Efter Rochester gik turen til Niagara Falls, som er en meget stor uforglemmelig oplevelse.

Der efter gik turen til Albany og New York. Det kan varmt anbefales, at man medbringer adresser på AAA. De udleverer materialer med kort, hotelfortegnelser og vil også meget gerne bestille hotelovernatninger. Denne service er gratis, hvis man har et FDM medlemskort.

Kommentarer til rejsetips om USA

Budget

16/11 2014 Lea Kromann
Det lyder som en fantastisk ferie. Min veninde og jeg har snakket om at gøre noget lignede det hen over næste efterår. Vi er lidt i tvivl om hvor meget vi skal regne med som budget. Hvad lå jeres budget ca på? :)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i USA
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/forfatter/heidi-netopil-stoevring.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.