Rejser til Anchorage

Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Kør-selv-rundrejser fra Anchorage

Andre rejsemål i Alaska

Rejser til Anchorage

Anchorage er med sine 270.000 indbyggere Alaskas største by og dermed lidt mindre end Århus. Byen er en skøn blanding af provinsby og metropol, og næsten uanset hvor I befinder jer, er der udsigt til de omkringliggende bjerge.

Alaskas storby

Anchorage - her starter eventyret i Alaska

Anchorage byder på et væld af mikrobryggerier, adskillige lækre restauranter plus Alaskas ”nationalmuseum”, som I ikke må gå glip af: Anchorage Museum giver jer den perfekte introduktion til Alaska ved at gennemgå statens historie fra russisk provins til amerikansk stat.
Vidste du...Elgene har forgangsret

Vidste du...
Elgene har forgangsret

I Anchorage bor der op mod 2.000 elge, og de deler på bedste vis de naturskønne omgivelser med lokalbefolkningen. Det er ikke usædvanligt at møde en elg, og specielt i slutningen af maj og begyndelsen af juni, hvor de små kalve lærer at gå med rundt, kan man møde dem i byens grønne områder og haver.

Det sker også de slentrer en tur gennem byens gader, og her er der ingen tvivl om, hvem der skal holde tilbage for hvem - elgene har ”forgangsret”.
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.