Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Inside Passage

Inside Passage blev formet af den overvældende kraft fra massive gletsjere for millioner af år siden. Fjordene er fyldt med dyreliv og det samme gælder de frodige øer. Hvidhovede havørne, USA’s nationalfugl, svæver højt over landskabet og holder øje med søløver, marsvin og hvaler. De majestætiske skove er hjemsted for Tlingit-, Haida- og Tsimshianindianere, hvis historie afspejles i tårnhøje totempæle.
Mere om Inside Passage

Mere om Inside Passage

På et krydstogt gennem Inside Passage sejler I det ene øjeblik gennem brede havområder. I næste øjeblik sejler I gennem en smal vandvej flankeret af tårnhøje skovklædte vægge.

Det er et pragtfuldt syn og landskabet er i konstant forandring med maleriske kyster og små, hyggelige kystbyer. The Inside Passage strækker sig i virkeligheden fra Puget Sound i staten Washington langs den canadiske provins British Columbia og ind i Alaskagolfen.

Her er mere end 1.000 øer og en tilsyneladende uendelig kystlinje med tusinder af idylliske vige og bugter.

På land emmer kulturen af guldgravertiden, hvor tusinder af håbefulde lykkejægere begav sig mod vest for at vinde hæder og ære. Her er dog også spor af de russiske bosættere, som efterlod sig en arv af kirker med skinnende løgkupler og ikoner.
Denne side er udskrevet d. 18. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/sydafrika/port-elizabeth/billeje/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.