Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Skagway

Skagway ligger på Alaskas sydlige kyst nær den nordlige ende af Lynkanalen i Alaska Panhandle, som er den del af Alaska, der ligger vest for den canadiske provins British Columbia og syd for det øvrige Alaska. Byen er kendt for sin uspolerede natur og en historie, der er gennemsyret af Klondike-guldfeberen i slutningen af 1880'erne.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Porten til Klondike

Byen er intet mindre end porten til Klondike, og her kan I gå en tur gennem gader og stræder med forretninger, restauranter og barer, der tidligere blev frekventeret af guldgravere, minearbejdere og lykkeriddere, der gjorde et stop i Skagway, inden de fortsatte ud på eventyr i vildmarken.

På byens museum kan I se en udstilling om guldgravernes historie, hvor talrige stykker værktøj fra Klondike-æraen er udstillet. Her er alt fra ældgamle hakker til affældige vognhjul, som blot blev overladt til historien, da guldfeberen havde lagt sig.
En fantastisk togrejse

En fantastisk togrejse

Hvis I har lyst til det, kan I opleve en bid af tidligere tiders rejserute ud i det ukendte på en togtur med White Pass & Yukon Route Railroad fra det 19. århundrede. Her kører man en tur med et veterantog ad samme rute, som tidligere tiders rejsende gjorde i jagten på guld og grønne skove. Toget kører ad stejle stigninger og hårnålesving, gennem tunneller og over tårnhøje broer, forbi gletsjere og vandfald.

Havn

Havn
Skibene lægger til ved en af de tre dybvandsmoler, som alle kun ligger en kort gåtur fra centrum. Små skibe lægger af og til ved den fjernere Ferry Dock, som dog også ligger i gåafstand fra bymidten.

Klima

I Skagway ligger temperaturen om sommeren på ca. 10-15 grader. Den falder om vinteren til mellem -5 og 0 grader. Der er en del mere nedbør i vinterhalvåret end om sommeren, men derfor er det alligevel en god ide altid at have en let regnjakke med i tasken.
Denne side er udskrevet d. 17. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/vietnam/phan-thiet/saigon-mui-ne-resort.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.