Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om USA

Læs mere om rejser til USA

Rejsetips af samme forfatter

Atlanta - BREAKING NEWS...
FDM travel rejsespecialist
Ruddi Andersen Telefon: 70 28 13 43

Atlanta - BREAKING NEWS...

Atlanta Hartsfield-Jackson International Airport er verdens største lufthavn.
Sandsynligheden for at din rejse til USA går "via Atlanta" er derfor stor.
Vælg et stop i byen – eller start din rejse her.
MARTA er navnet på Atlantas undergrund/metro.
Systemet fungere rigtigt godt og er nemt at overskue. Transporttiden fra lufthavnen til centrum er ca. 15-20 minutter. Du kan fx stå af ved ”Five Points” – dette er kundepunktet for nord/syd/øst/vest gående trafik og midt i byen.

Gå op til CNN´s hovedbygning.
Der er fri indgang, og inde i bygningen er ”centrum” omdannet til en kæmpe pallet af spisemuligheder. Mens du fx nyder en tredobbelt cheeseburger kaldet ”Baconator” fra Wendy´s” (eller en ”classic” = USA´s bedste salatburger) kan du sidde og følge med i dagens gang på tvstationen CNN.
CNN´s hovedbygning

CNN´s hovedbygning

Efter frokost købes der billet til en 60 minutters guidet rundvisning i CNN.
Her kommer du ”bag kameraerne” og får et rigtigt godt indblik i, hvordan alt skrues sammen.
Du får lov til at se hvordan programmerne laves, og du får lov til at lytte med når ”kontroltårnet” kommunikerer ud til studieværten før, under og efter udsendelserne.
Atlanta - BREAKING NEWS...

Det er ganske morsomt først at følge ”slagets gang” direkte under en udsendelse. Iagttage studieværtens arbejde og professionalisme. For kort derefter at se selvsamme studievært på ”slap line” sammen med familien og kollegaerne tilbage på redaktionen. På rundturen får du også mulighed for at give den som ”Danmarks nye Peter Tanev”, altså som vejrguide bag det grønne usynlige ”vejrforklæde”, husk ikke at dække foran Bornholm….
Atlanta - BREAKING NEWS...

Atlanta - BREAKING NEWS...

Hvis tiden, og maven tillader det…. så ligger ”Home of Coca Cola” 10 minutters gang fra den Olympiske Park. På turen rundt i Coca Cola bygningen er der blandet andet et stop ved smagsprøver af alle Coca Colas mange produkter fra hele verden….
Du fylder selv glasset og kan smage så mange produkter du har lyst til.


Atlanta - BREAKING NEWS...

Efter CNN og Wendy´s burgers er der lige plads til en Starbucks kaffe og en Dunkin´Donut. Bestil det hele ”to go” – og gå 5 minutter fra CNN bygningen ned til den Olympiske park. En rigtig smuk oase midt i byen. Den olympiske park er åben for alle, og var under OL i Atlanta i 1996 samlingspunktet for alle verdens topatleter.

Jeg tror faktisk, at kombinationen af Wendy´s ”Baconater” og ”INCA COLA” fra Peru kunne blive en storsælger.

Ruddi Andersen – FDM travel – Atlanta.

Kommentarer til rejsetippet om USA

Hindu Tempel i Atlanta, et besøg værd

04/09 2012 Yoram Rubinstein
I august 2007 blev BAPS Shri Swaminarayan Mandir Atlanta templet indviet. Templet ligger ved Rockbridge Road og Lawrenceville Highway. Det er det største Tempel i Nordamerika og det sjette BAPS traditionellel Hindu sten tempel som er bygget udenfor Indien. Det er også det største Hindu tempel af sin art udenfor Indien.
Et fantastisk bygningsværk med gratis adgang. Det anbefales at leje høretelefoner ($5). Det er ikke tilladt at fotografere indenfor, kun udenfor. Husk man skal tage skoene af og have tildækket sine arme og ben. Man kan låne sjaler. Absolut et besøg værd!

Atlanta

24/08 2012 Yoram Rubinstein
Myndighederne har endelig lyttet til de rejsende. Atlanta Hartsfield-Jackson International Airport har nu fået sin egen seperate internationale del. Det betyder en hurtigere ekspedtion ifm. med indrejse til USA, desuden skal man ikke længere ud på en togrejse for at hente sin kufferter. Lufthavnen føltes ikke så overfyldt. Ifm. hjemrejsen gik sikkerhedskontrollen smertefrit, ingen ventetid.
En anden seværdighed i Atlanta er Stone Mountain Park som ligger ca. 20 km øst for Atlanta Downtown. Man betaler 10$ for at komme ind med sin bil i parken. I parken ligger en kæmpe sten (bjerg), 8 km i omkreds. Man kan enten vælge at gå evt. løbe op/ned, men der er også mulighed for at benytte en svævebane. På vejen op så vi blandt andet rådyr. På toppen er der en fantastisk udsigt. Desuden er der som altid en souvenirbutik og mulighed for at købe noget at drikke og spise.
Det er også muligt at køre i tog rundt om stenen, hvilket vi dog ikke prøvede.
Nedenfor stenen ligger en mindre forlystelsespark og om aftenen forvandles stenen til et stort lærred hvor et kæmpe lasershow afslutter dagen. Showet får en blandet kritik. Har ikke selv oplevet det.
I gåafstand fra parkeringshuset til Coca Cola museet ligger det store Akvarium som vi desværre ikke nåede denne gang, men det skulle også være et must når man er i Atlanta.

God og velskrevet

11/10 2011 Niels Jørgen Finne
test
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Ruddi Andersens profilside

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i USA
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/flybilletter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.