Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rundrejser der besøger Atlanta

Tilbud til Atlanta

Rejser til Atlanta

Atlanta er ikke bare et moderne finansielt centrum i Sydstaterne - her trives sydstatscharmen og der er forlystelser for hele familien.

Du bliver mødt af en ultra moderne storby med skyskrabere klædt i enorme glasfacader, en vanvittig infrastruktur og verdens travleste lufthavn, Atlanta International Airport. Atlanta er også sydstaternes finansielle centrum og hjemsted for mastodonter som CNN og Coca Cola.

Men gæstfriheden trives i bedste velgående med masser af sydstatscharme og kulturen blomstrer. I Atlanta finder du også familievenlige forlystelser som fx Georgia Aquarium og badelandet Six Flags.

Sydstatscharmen trives

Centennial Olympic Park i Atlanta

Centennial Olympic Park fra Ol i 1996

Atlantas centrale parkområde blev skabt i forbindelse med Sommer OL 1996. I parken er der indrettet et hjørne, hvor du kan se alle guld-, sølv- og bronzevindernes navne, der er indgraveret i nogle sten. Danmark er repræsenteret med 6 medaljer – bl.a. guld i letvægtsfireren (den såkaldte guldfirer) og alle 4 roeres navne er indgraveret her.
Martin Luther King Jr. gravsted i Atlanta

Top-attraktioner i Atlanta

Martin Luther King Jr. National Historic Site
Gå i Martin Luther King Jr. fodspor fra han fødested, barndomshjem, arbejdede og til hans sidste hvilested.
Læs mere her

The World of Coca Cola – museet vil være et hit hos ungerne. Tag på en guidet tur, hvor I lærer om Coca Colas lange historie, ser hvordan fremstillingen foregår og eksempler på de bedste reklamer gennem tiderne. Rundturen slutter selvfølgelig af med smagsprøver fra hele verden.

CNN – kom bag facaden hos en af verdens førende nyhedsformidlere. Det er virkelig interessant at lære lidt om hvordan den gigantiske tv-station arbejder og se hvordan nyhedsfolk forbereder sig til udsendelserne. Rundturene tager en lille time.
Stone Mountain Park tæt på Atlanta
Georgia´s Stone Mountain Park – et kæmpe familie forlystelsesområde med Stone Mountain som midtpunkt. Det enorme bjerg måler næsten 8 km i omkreds. Du kan gå rundt om bjerget eller hoppe på toget, der kører i pendulfart. Verdens største reliefskulptur imponerer på bjergets nordligste del, med 3 af sydstaternes helte fra borgerkrigen. Tag kabelbanen ”Summit Skyride” til toppen og nyd udsigten til Atlantas skyline og Appalachain bjergene.
 
Antebellum Plantation & Farmyard er et utroligt hyggeligt område i stil med Frilandsmuseet i Brede. Mange af Georgias gamle bygninger fra mellem 1780erne og 1870erne, er flyttet og nænsomt opført og restaureret.
Læs mere om Stone Mountain Park

Georgia Aquarium - verdens største akvarium. Her er noget for små som store med lærerige shows, udstillinger og mulighed for at komme tæt på bl.a. charmerende pingviner.
Læs mere om Georgia Aquarium

Six Flaggs – et enormt badeland med kæmpe vandrutchebaner, pool med bølger og aktivitetspool til de små.
Læs mere om Six Flaggs

Shopping i Atlanta

Der er fantastisk shopping i de mange fancy shoppingcentre. Et der skiller sig ud, er Underground Atlanta. Det er en markedsplads med gamle butiksfacader og bygninger, der er sat i stand. Området ligger både under og på gadeniveau med masser af forretninger, spisesteder og aktiviteter.
Læs mere om Underground Atlanta

Billeje i Atlanta

Vi samarbejder med AVIS om at give dig den bedst mulige billeje i Atlanta. Oplev fx Sydstaterne i dit helt eget tempo eller kør mod vest og lad eventyret begynde. Læs mere om billeje i Atlanta, se priseksempler og find den bil der passer til jeres behov. Ønsker du at leje bil i en anden af Georgias byer? Læs mere om billeje i Georgia.
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/storbyferie/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.