Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Atlanta

Læs mere om rejser til Atlanta

20 dage i Sydens varme, 2 voksne i lejet bil, 5.400 km
Rejsetips indsendt af:
Karin Hansen
Vejle
28. nov. 2010

20 dage i Sydens varme, 2 voksne i lejet bil, 5.400 km

Rundrejse i Sydstaterne i hedebølge, et lidt anderledes USA.
Steamboat
Steamboat

Georgia-Alabama-Mississippi-Louisiana

Efter ankomst i Atlanta-Georgia, gik turen sydover i lejet bil gennem Alabama med en afslappende pause i køreturen ved at tage en vandretur i Bellingrath Gardens.

Videre til Mississippi hvor vi på en parkeringsplads opdagede et Månelandingsfartøj som ved nærmere eftersyn viste sig at være et originalt træningsfartøj.

Herfra videre til New Orleans-Louisiana. På strækningen langs den Mexicanske Golf fra Biloxi mod New Orleans var der tydelige spor efter Orkanan Katrina der på det nærmeste havde ødelagt samtlige huse, men der var samtidig fuld gang i genopbygningen af nye huse.

Vel ankommet til New Orleans var det bare at komme i gang med at opleve den spændende by. Bourbon Street er en oplevelse både dag og aften her er liv og glade dage. Et besøg i Riwerwalk center er bestemt heller ikke kedelig. Endelig er det jo også et must at tage en tur på Mississippi River med en Steamboat.

På vejen gennem Louisiana så vi oliepumper stå og vippe på markerne og i Sabine National Wildlife Refuge var vi så heldige at se et par Alligatorer i sumpen.

På vejen til Texas kører man på en 32 km lang trækning hvor motorvejen står på betonpæle direkte ned i sumpen, så her skal man lige sikre sig at der er benzin nok på bilen.
The Alamo
The Alamo

Texas-Arkansas-Tennessee

Lidt syd for Huston ligger NASA-Johnson Space Center hvorfra den første bemandede Måneflyvning fandt sted. Et spændende sted at besøge.

Herfra videre til San Antonio for at besøge The Alamo, det berømte sted hvor Davy Crockett kæmpede for et frit og uafhængigt Texas.

Fra San Antonio gik turen via Austin og Dallas gennem Arkansas til Menphis i Tennessee.

I Memphis startede vi med at besøge Sun Studio hvor Elvis startede sin karriere. Det var rigtig spændende at høre historien om Elvis, de havde en livlig rundviser som var god til at fortælle om hvordan det hele startede.

Herefter var det selvfølgelig Graceland. Elvis Presleys hus og gravplads var en positiv oplevelse, længe ikke så "poppet" som jeg havde forestillet mig.
Stone Mountin Park
Stone Mountin Park

North Carolina-South Carolina-Georgia

Fra Memphis gik det videre via Nashville til North Carolina hvor vi besøgte det største private hjem i USA: Biltmore Estate i Asheville. Et imponerende slot, der efter tiden år 1895 var super moderne.

Videre sydpå fra Asheville besøgte vi Chimney Rock og Hickory Nut Falls hvor scener i filmen "Den sidste mohikaner" er optaget, en flot naturoplevelse.

Så gik turen tilbage gennem South Carolina til udgangspunktet Altanta, Georgia.

Her var lige et par ting der også skulle ses. Georgias Stone Mountin Park med et kæmpe relief af Sydens tre store ledere fra borgerkrigstiden hugget ud i klippen.

Og så selvfølgelig World of Coca Cola.

CNN var bestemt også et besøg værd, her kunne man opleve på nærmeste hold hvordan der arbejdes på nyheder, samt prøve verdens længste rulletrappe.

Endelig så vi også Olympic Park, et rigtig flot anlæg lavet til Olympiaden i 1996.

Den oplevelsesrige tur foregik i juni 2009 i 35-45 grader.

Seværdigheder
Road trips
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Atlanta

Hoteller i Atlanta
i Atlanta
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.