Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Atlanta

Læs mere om rejser til Atlanta

Rejsetips af samme forfatter

Atlanta - Cola, fisk og OL
FDM travel rejsespecialist
Mette Junge Mortensen Telefon: 70 28 13 44

Atlanta - Cola, fisk og OL

Atlanta er knudepunkt for USAs flytrafik og kommer du gennem byen på din vej ind i eller ud af USA, bør du stå af flyet og bruge et par dage eller tre i Coca Colas hjemby.
Indenfor i World of Coca Cola får du både syn og smag for alle de forskellige varianter af Coca Colas produkter, der produceres på verdensplan og får også et (omend lille) kig ind i, hvordan Coca Cola fremstilles - men du får ikke opskriften:-) Start med World of Coca Cola og brug resten af dagen i verdens største akvarium, Georgia Aquarium, som ligger lige overfor Coca Cola. Her er bl.a. delinshows og der er mulighed for at komme til at snorkle eller scuba dykke med hvalhajer!

Er der nyhedsfreaks i familien ligger CNNs hovedkvarter ca. 10 minutters gang fra både Coca Cola og Georgia Aquarium. Her er der mulighed for en almindelig guidet tur, som giver et godt indblik i nyhedsformidling og for, ved køb af en dyrere billet, at møde nogle af studieværterne.

Nogenlunde midt mellem ovenstående ligger Centennial Park, OL 1996's samlingspunkt, med verdens største interaktive springvand, "Fountain of Rings", som det centrale punkt. Der er flere "springvandsshows" dagligt og det er helt i orden at lege med vandet. Det er aldeles forfriskende på en varm dag i Atlanta - og dem er der mange at!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Mette Junge Mortensens profilside

Læs mere om rejser til Atlanta

Hoteller i Atlanta
i Atlanta
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/bo-ikke-paa-ameritania-i-new-york.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.