Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Kings Wharf

King’s Wharf har noget for enhver smag. Prøv den lokale mad, gå en tur i butikkerne og museerne i Royal Naval Dockyard, en imponerende fæstning fra 1815. Tag på sejltur i Hamilton Sound eller gå på opdagelse efter fantastiske smykkesten i Bermuda Arts Center and Craft Market. I kan også svømme med delfiner ved Dolphin Quest.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Hovedstaden Hamilton

Hamiltons havn er desværre ikke stor nok til, at de store krydstogtskibe kan lægge til. Derfor lægger skibene til et godt stykke derfra. I skal nu ikke undgå hovedstaden af den grund, for det er relativt let at komme ind til hovedstaden med enten bil eller færge.

Her er masser af seværdigheder, inklusive Bermuda flotte Underwater Exploration Institute. De fleste attraktioner er lette at komme rundt til til fods, og imens i går gennem gaderne kan I nyde synet af de charmerende, pastelfarvede to-etagers bygninger langs Front Street og måske stoppe og få en kop kaffe, mens I kigger på de Bermuda-shorts-klædte betjente, der dirigerer trafikken.

Hamilton blev grundlagt i 1790 og blev gjort til hovedstad på Bermuda i 1815. Den er opkaldt efter Henry Hamilton, øens britiske guvernør (1788-1794), hvis herkomst kan spores hele vejen tilbage til Mary Stewart, som var skotsk dronning fra 1542-1567.

Det forklarer måske, hvorfor der her på Bermuda er en lidenskabelig loyalitet over for Storbritannien, som rækker langt ud over fish and chips og cricket.
Fort Scaur

Fort Scaur

Bermudas fort er bygget i 1870’erne for at beskytte havnen Royal Naval Dockyard, fordi briterne frygtede et angreb fra amerikanerne. Det er et rart sted at gå en tur, og stedet emmer af britisk historie.
Bermuda Arts Centre

Bermuda Arts Centre

Kunstcenteret blev åbnet af Dronning Elisabeth II’s søster Prinsesse Margaret i begyndelsen af 1980'erne. Her finder I værker af en stor samling lokale kunstnere. Også på selve centeret er der arbejdende kunstnere. De fleste af værkerne er naturligvis til salg.
National Museum of Bermuda

National Museum of Bermuda

Museet er fyldt til randen med skatte fra øens mange skibsvrag. Den vanskelige indsejling til Bermuda har nemlig sørget for en krank skæbne for både søfolk og fartøjer gennem århundreder, og stadig i dag sejler krydstogterne kun til/fra Bermuda i dagslys. Ved museet finder man også kommissærens hus fra starten af 1800-tallet. Huset er flot restaureret, og der er en fantastisk udsigt fra verandaerne.

Havn

Havn
På krydstogter til Bermuda lægger skibene til kaj ved den store mole på Royal Naval Dockyard i den vestlige ende af Bermuda. Skibene lægger til ved en af to moler: King’s Wharf eller Heritage Wharf, som ligger lige ved siden af hinanden i Bermudas havneområde. Fra King’s Wharf er der ca. 25 km ind til hovedstaden Hamilton.

Klima

Bermuda har et mildt klima. Golfstrømmen, som løber mellem øen og Nordamerika, holder klimaet tempereret. Der er ingen regntid, men der kan komme en enkelt kraftig byge i ny og næ, som dog hurtigt er overstået igen. Her er forårsagtige temperaturer fra midten af december til slutningen af marts, mens sommeren byder på temperaturer på op til 29 grader.
Denne side er udskrevet d. 25. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.