Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om USA

Læs mere om rejser til USA

Rejsetips af samme forfatter

 • Notting Hill, London - i Julia Roberts fodspor

  Sales Manager i FDM travel
  (Bedømt af 10 personer)
  15.06.12: Lars Smedegaard
  Er du som mig en ”næsten” passioneret fan af Julia Roberts – og specielt interesseret i filmen Notting Hill – så er det nok en rigtig god og sjov ide at tage ud til Portobello Road og faktisk se den aktuelle boghandel som Hugh Grant i rollen som William Thacker står som indehaver af i filmen.
  Se hele rejsetippet
 • En diner med atmosfære i San Francisco

  Sales Manager i FDM travel
  (Bedømt af 12 personer)
  26.07.11: Lars Smedegaard
  Mange rejsende til USA vil hen ad vejen stifte bekendskab med det faktum at morgenmad på det bestilte hotel IKKE er indeholdt i prisen; og her kan man så vælge at tilkøbe dette på hotellet; eller bevæge sig ud i byen på de utallige diners som ligger spredt ud over hele byen.
  Se hele rejsetippet
 • Slå de sidste timer ihjel i Miami ...

  Sales Manager i FDM travel
  (Bedømt af 10 personer)
  26.07.11: Lars Smedegaard
  Du kender det - det er sidste dag på din næsten overståede drømmeferie i Florida - klokken nærmer sig med hastige skridt check out på hotellet til middag - din lejebil står klar til afgang; og alligevel har du måske et hul på 6-8 timer du skal have fyldt ud, inden afrejsen tilbage til hverdagen i Danmark skal finde sted...
  Se hele rejsetippet
Sales Manager i FDM travel
Lars Smedegaard Telefon: 70 28 13 46

Billeje i USA - tænk dig om

USA er stort på mange måder - men et par ting bør man inden bestilling af drømmebilen overveje meget nøje :

Størrelse : Tænk over at en større rundtur i bil i USA også betyder mange timer for alle passagerer i bilen i det samme sæde.
Overvej derfor altid en bilstørrelse som vil være komfortabel at komme rundt i og giver jer plads nok - og ikke blot til jer selv og jeres bagage - men også de indkøb I gør undervejs. Et besøg i et outlet betyder mange ekstra shoppingbags i bagagerummet !

GPS eller ej ? : Generelt er GPS en rigtig god ide at have i bilen. Den vil være udstyret med et opdateret kort - har måske en "Yellow Pages"; som er en stor hjælp på vejen hvis du bare må have en Starbucks Coffee; eller i det hele taget bare en hjælpende hånd undervejs. Man kan dog ved længere tids lejemål overveje at købe en GPS istedet

Kortmateriale : Udover´at have en hjælpende hånd i GPS´en; så er det at have et eller flere gode "gammeldags" kort ikke en dårlig ting. Med disse har man mulighed for at nærstudere området man er i - og har man valgt at købe et kort på den lokale tankstation over området så kan der være inspiration til seværdigheder der hvor du nu befinder dig.

Transport
Billeje
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Lars Smedegaards profilside

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i USA
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.